El te: un aliat davant el colesterol

El té- un aliado frente al colesterolSi en uns sang proves han diagnosticat colesterol anterior considera «normal» i no fan res per reduir-lo, amb el pas del temps les seves conseqüències per a la salut pot ser realment perillós.

La veritat és que el colesterol és una substància natural gras que està present en totes les cèl·lules del cos humà i és essencial per al funcionament normal del cos, definida per la Fundació espanyola del cor.

Home rep cada quantitats importants de dia de colesterol prové de dues maneres: fetge – que fabrica gairebé 1.000 lilitres – i l’alimentació com el rovell d’ou, els aliments grassos o mantega. Però vés amb compte!, hi ha dos tipus: el colesterol LDL o «dolents» i colesterol «bo» o HDL.

En circumstàncies normals, lcom quantitats necessàries per a cada tipus de colesterol són equilibrats i el nostre cos funcioni correctament. No obstant això, quan augmenta el colesterol dolent, factors genètics o d’una dieta pobre, pot conduir a la formació de plaques de greix a les artèries vitals. Passant per l’estrenyiment de les artèries a poc a poc, arriba un moment en que sang que reben els òrgans és insuficient. Aquesta situació pot causar l’aterosclerosi, (que consta de l’enduriment i disminució de l’interior del calibre de les artèries), accident cerebrovascular o perifèrica malaltia vascular.

Per què ens convé cura si nostre colesterol és superior a 200 mg/dL. Treballadors de la salut va advertir la importància de nivells alts per determinar en una etapa primerenca i detallades simples recomanacions per mantenir-lo a ratlla.

Dieta i exercici

Una dieta equilibrada sense greixos saturats, control de pes i fer exercici moderat, però continu (senderisme, Ciclisme, natació,…), afavoreix la presència de colesterol «bo», responsable de neteja els vasos sanguinis i destruir el colesterol «dolent».

I és un dels aspectes que més afecten el colesterolés el poder. En aquest sentit, els antioxidants són un gran aliat de les artèries davant l’assetjament d’aquest greix i hi ha nombrosos tipus de te amb antioxidants de gran potència. Estudis mèdics han demostrat l’ eficàcia del te verd per reduir el colesterol dolent, que tornarà a confirmar la relació observades fins ara entre el consum i una reduir el risc cardiovascular. Sencha Fuji te verd, fresc i aromàtic, és conegut per les seves propietats antioxidants, vaigtractar a nivells més baixos de colesterol. També s’utilitza per protegir la salut cardiovascular. D’altra banda, gessamí es considera una planta medicinal adequat per a la reducció del colesterol, present en la nostra orgànica gessamí te verd.

A més, te blanc pot ser molt beneficiós per aquelles persones que lluiten contra el colesterol alt. Ell te blanc Pai Mu com Eco ha estat elaborat amb fulles de te blanc de gran qualitat, per aconseguir una infusió amb antioxidants propietats gran Super. Suau amb aromes de canyella i anís, Te blanc Pai Mu Tan Chai també estan associades a ell per aprimar colesterol de control de propietats i ajuda.

D’altra banda, s’utilitzen les fulles del rooibos en infusió per tractar de forma natural la hipercolesterolèmia. Nostres Rooibos bosc encantat des de les diferents fruites que és prova ha estat que es convertís en un excel·lent conductor del nivell de colesterol en el nostre cos. La combinació d’ingredients de Rooibos Sahel també és una altra alternativa com excel·lent complement per a eliminar el greix saturat, gràcies al càrtam que conté.

I finalment, la mat és una veritable font de minerals i vitamines, que ajuda a millorar la salut cardiovascular i reduir la taxa de colesterol.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario