Tes i infusions contra el mal de coll

Tés e infusiones contra el dolor de garganta

Gola seca, dolor de empassar, beure o menjar, veu ronca, etc són només alguns dels símptomes més comuns de mal de coll, una patologia típica de l’hivern principalment, però que pot ser en qualsevol moment de l’any perquè, en general, el resultat d’una infecció bacteriana o viral i immune a aquesta resposta produeix inflamació que s’acompanya d’enrogiment de la gola Inflamació o augment de la temperatura de la mateixa.

Les causes? Normalment són causades per virus que podem empassar per respirar. Per tant és l’hivern, el moment en que més dolors de gola o irritacions de la mateixa dan, està des també és el moment per excel·lència del flus i refredats. Que els bacteris també poden causar mal de coll, principalment conegut com l ‘strep’ i que es tradueix en la irritació i la inflamació de la gola.

Per resoldre el dolor de gola, primer que haurà de fer serà anar al nostre metge de capçalera, perquè ell serà qui millor pot valoració del grau d’infecció o irritació d’aquesta part del nostre cos. No obstant això, des de casa, també pot reduir el dolor de gola i fins i tot acabar amb això, gràcies a la casa de remeis simples com són prendre un te o infusió basat en certes plantes medicinals, espècies o fruits de que avui anem a parlar.

Cures naturals per al mal de coll

Com ja he dit, a més d’anar al nostre metge de capçalera per a nosaltres fer una valoració de la situació real del nostre gola, per combatre el dolor de gola de forma natural i sense costat efectes, experts en recomanen natural medicina prendre les següents plantes, fruites o espècies en forma de te o infusió.

  • Ginger: a més d una ocasió parlar de gingebre com un remei natural per combatre diferents símptomes relacionats amb la nostra salut diària. En aquest cas, també ens ajudarà amb mal de coll. I és que el gingebre és un natural analgèsic i antiinflamatori. Pren 2 a 3 tasses diàries de nostres infusió de gingebre i afegir una culleradeta petita de mel. El resultat es ser palpable en poc temps, així com deixar un sabor agradable a la boca! Una altra opció que proposem és verd orgànica Ginger, ja que a més el gingebre esmentat, també conté Calèndula, que, gràcies a les seves propietats antiinflamatòries, ajudar a alleujar el dolor de gola, sense oblidar la pell de taronja que ens proporcionarà vitamina C i, per tant, augmentar les nostres defenses, ajudar-nos a recuperar més aviat.
  • Regalèssia: com gingebre, regalèssia també té la característica de ser un antiinflamatori natural, així que és ideal reduir la gola. A més, també ajuda a augmentar les nostres defenses, per què la recuperació serà més ràpida que amb les píndoles que han costat efectes i natural. És recomanable portar 2-3 tasses al dia. Si es vol variar el sabor, però no de producte, li donem diferents opcions que trobarà a la nostra web: infusió de regalèssia, el més eficaç de totes, sens dubte, te verd regalèssia o te negre regalèssiaversió, així com les infusions agradables, refrescants i digestius de regalèssia i anís, menta o regalèssia i menta. Tant, també, proporcionen ingredients antiinflamatoris, com en el cas de la primera i antibacterià, com la menta, en el cas de tant d’anís.
  • Menta: com esmentat, menta té propietats antibacterianes, així si el mal de coll té origen en una infecció bacteriana, la menta no només ajuda a suavitzar la gola, però també et deixa un bon sabor de boca i combatre mal alè que, en moltes ocasions, és una de les conseqüències del mal de coll. En aquest cas, a més de les dues últimes infusió esmentat en el paràgraf de regalèssia, també us recomanem nostres verd morisc, chai verd, que també conté les ungles, que ajudaran a alleujar el mal de coll o Menta PONIOL mentainfusió.
  • Camamilla: amb propietats antisèptiques i anti-inflamatòria, Camamilla ajudarà a reduir la inflamació de la gola i per estovar it Experts en remeis naturals recomanem realitzar gargarismes amb ells. Aromes de te tenim una excel·lent natural infusió de camamilla . També recomanem infusió rooibos de zen eco, que, a més que contenen camamilla, també disposa d’anís i el fonoll, que ajudarà a suavitzar el dolor.

Algunes infusions casolans

Més de tes i infusions que hem dit, també pot realitzar els següents remeis casolans a casa:

  1. Recepta 1: infondre una cullerada d’ infusió de gingebre, amb una rodanxa de llimona i una mica de canyella. La temperatura ha de ser aproximadament 100 graus i deixar reposar 5/8 minuts basats en els nostres gustos. Si prenem 2-3 tasses al dia d’aquest remei casolà, ens adonarem aviat els beneficis.
  2. Recepta 2: infondre te oolong te – calç i afegir una culleradeta de mel. Te oolong ajuda a alleujar dolors de coll, com llimona, que proporciona la vitamina C i mel és conegut com un dels millors productes per suavitzar la gola.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario