¿Pateixes d’estrès? El te i el te poden ajudar

supera el estrés con tés e infusiones

Excés de problemes de parella, maternitat o paternitat, malalties, així com sobtades en una persona estimada, o nosaltres mateixos, són situacions que ens fan sentir indefens, ens enfadem, ens deprimit, donar un xiscle i afecta fins i tot nostre cos o la vida quotidiana, perquè ens el bloqueig.

Aquestes són algunes de les situacions provocades per l’estrès. Una patologia que afecta ni de la mateixa manera a tothom o tothom li deprimeix. De fet, hi ha persones que, si per excés de treball, tendeix a concentrar-nos millor i treballar més ràpid i més eficaçment. En aquests casos que no és necessari intervenir, la situació no ha de seguir i donarà lloc a altres conseqüències com ara insomni, defenses avall o irritació Colón, per exemple.

Tanmateix, on cal intervenir és en situacions on l’estrès resultats en depressió, ansietat, problemes gastrointestinals, trastorns del somni… i en tots els casos, te i infusions pot ajudar-nos.

En qualsevol cas i com sempre recomanem d’aromes de te, en aquest tipus de situació o qualsevol altre que requereix assessorament mèdic, és millor demanar cita de nostra metge o confiança de infermera.

Què és l’estrès?

«Causada per paralitzar provocar reaccions psicosomàtics o trastorns psicològics vegades greus situacions de tensió» i defineix l’estrès Real Academia de la Lengua Española . Al final, és de la manera en què el cos reacciona és quan s’enfronta al repte i està disposat a actuar davant una situació difícil.

Segons l’ American Psychological Association, hi ha tres tipus d’estrès:

  1. Aguado estrès: el més comú i que sorgeix de «demandes i pressions del passat recent i les exigències i pressions preveu en un futur pròxim», en petites dosis pot tenir el costat positiu, ja que ens ajudarà a aguditzar la ment i donar més de nosaltres, fins i tot de què hauria estat una situació normal. No obstant això, quan ho és prolongada, pot resultar esgotador. Afortunadament, aquest tipus d’estrès així comú, té cura simple i la majoria de les persones són capaços de detectar, fent-lo reaccionar aviat per l.
  2. Estrès agut episòdic: es produeix en persones amb estrès agut amb freqüència, les vides dels quals estan tan desordenats que són estudis de caos i crisi. Persones molt nerviós, fàcilment irritables i van assumir càrregues massa sense agafar-los realment, què va provocar aquesta ansietat.
  3. Crònica de l’estrès: és va «destrueix el cos, la ment i vida. Això fa estralls a través d’ús a llarg termini», com s’explica des de l’American Psychological Association. A diferència dels dos primer, això mai serà emocionant per a la persona que pateix. Aquest tipus d’estrès és realment que requereix una intervenció especialitzada, teràpies o medicaments.

Te i infusions, per tant, pot ajudar a combatre els dos primers tipus d’estrès, especialment el primer, que és el més comú a totes les persones i que incitin a nosaltres, més aviat, a avançar, més que ens causen problemes psicològics greus.

Tes i infusions per combatre l’estrès ‘diari’

beber_té_para_combatir_estrés

Per fer front l’estrès, res millor que al eliminar els nervis i ansietat-ens causa certes situacions, per tal que som capaços de centrar-se i fer front a la situació de la manera més lúcid i eficaç possible. En aquest punt és on la infusió, tot en general, així com alguns tipus de te, ens pot ajudar a assolir aquest equilibri entre els beneficis i els detriments que comporta una situació estressant.

  • Verd: l’aminoàcid L-teina, que conté el te verd s’aconsegueix disminuir la formació i l’acció dels radicals lliures, que poden causar problemes cardiovasculars o augmentar la nostra pressió arterial. A més, te ajuda a centrar-se i millora l’ànim de la persona, que ajuda a fer front a la situació d’estrès amb millor capacitats psicològiques.
  • Te negre: s’encarrega de menor nivell de cortisol en el nostre cos, és a dir, l’hormona que provoca l’estrès. L’efecte de relaxació de la mateixa també bastant ràpid, per la qual s’adonarà seus efectes sense demora.

En què pot ajudar aromes de te?

Tenint en compte els conceptes anteriors, us convidem si et trobes en una situació d’estrès diari, visita les seccions de te verd i te negre, però també que d’infusió, sent nostra infusió per excel·lència, la infusió antiestrès, el gust, a més, li enamorar.

A més, dins de la negre infusions i te verd, alguns pels ingredients que s’han produït, aquest efecte és encara millor. Tal és el cas de la tes següents: te verd ginseng passió, te negre del Pakistan o el te negre, les set meravelles, entre altres.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario