Oblidar el cansament hidratant-se amb tes i infusions

felicidad
Hi ha períodes de la nostra vida en que estem més cansats que en d’altres. Les causes poden ser molt diverses: dormir poc, massa estrès i acumulacions, manca d’hàbits alimentaris saludables, saltant-se alguns àpats al dia, el canvi d’estació, ja malalt o manca d’hidratació, entre altres factors. Si això és el seu cas, els experts recomanen seguir algunes pautes saludables. Un d’ells és per quedar-se ben hidratat. De fet, això tendeix a ser una de les causes més comuns de la fatiga va continuar. Moltes persones no els agrada l’aigua potable, sent aquesta la millor i la forma més sana d’anar. Es justifiqui amb l’aigua és insípida i que no aporten res. Davant d’aquest problema, aromes te tenen la millor solució: hidrat basat en tes i infusions, ja que estan fetes amb aigua i, a més, contenen propietats de salut molt important. La importància de tes i infusions hidrat, així com altres pautes a seguir per recuperar el seu estat físic i emocional, vull parlar avui en aquest article. començar!

Pautes a seguir per tal de no ser cansat

caminar contra el cansancio
Sortir per caminar per 20 / 30 minuts us ajudarà a relaxar-te
Persones, mai no sabem com fer-ho, però estan plens d’energia a tot arreu i no obstant això, tant aquestes persones com a la resta de nosaltres se sent cansats una vegada en la nostra vida. Mira, a l’est de fatiga, que augmenta a mesura que estem complint amb anys i, no obstant això, això no s’ha demostrat que el fet de l’envelliment s’associa amb la fatiga, però que com estem fent nosaltres més, tenim més feina a fer, vivim més situacions estressants, descansar menys i, ocasionalment, menjar malament o ens hidratat poc. Si també curses un temps cansat, es recomana, en primer lloc, que van al metge de capçalera així aquest descarta que que el cansament no està associat a cap altre factor que a la d’un període de cansament que és pot resoldre seguint les directrius següents:

  • Prendre una migdiada curta: i Quan diem definitiva, parlar de les migdiades de no més de 20/30 minuts. Això ajudarà a reposar forces i com no és una llarga migdiada, no això evitarà que podreu dormir plàcidament a la nit.
  • Caminant una mica: d’una manera relaxada. Fins i tot si vostè està cansat, si ets incapaç de dormir, potser perquè estàs molt nerviós i estressats i potser allò és què està fent vostè fatiga. Per aquest motiu, caminar us ajudarà a relaxar-se i oblidar l’estrès del dia. Fins i tot pot ajudar a organitzar les idees i, per tant, continuar amb la feina que, fins ara, s’han blocat.
  • Seguir el vostre ritme: de vegades estem tan exigents amb nosaltres mateixos que volem adequar-nos amb altres persones i fer tot el que fan. No obstant, cadascú porta el seu ritme i té el seu. Distribueix les tasques que ha de fer durant el dia, així que no recollir-los tots al mateix temps, però com que estàs fent, poc a poc, en tot el dia.
  • Prendre aliments que li donen energia: i que fer-ho en el llarg termini. Energia pot donar un tros de xocolata, però no és tan estès o és tan sa com prendre fruits, panses, iogurt baix greix o mel, per exemple. Incloure aquests aliments en l’esmorzar i veureu com s’encara amb el seu dia la manera més vital.
  • No prendre suplements innecessaris: hi ha gent que és passar el dia prenent vitamines i complements alimentaris, quan tot el que aquelles píndoles ells portar també contenen aliments que la naturalesa ens dóna. En aquest sentit, també ens agradaria fer menció especial d’aquelles persones que prendre comprimits de ferro i que no són baixos d’aquest. Ferro sol cal tenir quan, després d’una anàlisi mèdic, el metge determina que és necessari que la ingesta i per un temps determinat. La resta del temps no és necessari.
  • No abús d’alcohol i fora de tabac: hi ha diversos estudis científics que associat amb el consum excessiu d’alcohol i tabac augmenta la fatiga. És una cosa, prendre una cervesa o un got de vi de tant en tant i l’altre fer-ho en diverses ocasions i cada dia.
  • Correcte d’alimentació i no saltar-se àpats: dieta sana i equilibrada. Aquesta és una de les claus. Vostè pot donar-li capricis de tant en tant, sí, a però sempre i quan vostè menja a una vida sana i equilibrada. Això no significa que vostè ha de menjar poc o mal. Al contrari, amb aliments saludables que poden fer receptes delicioses, saludable i equilibrada.
  • Hidratar-se: vam fer, en gran part, d’aigua, i, no obstant això, anem perdent gradualment durant tot el dia a través de l’orina o la suor, per exemple. Això és per què mantenir-hidratat és necessari. I com experts recomanades, és necessari prendre 1-2 litres d’aigua al dia. Si vostè pren tes i infusions, també són d’aigua potable, així que prengui nota de que si vostè no està prenent l’aigua sol.

Hidratar amb tes i infusions

hidrátate con té e infusiones y olvídate del cansancio
En més d’una ocasió he esmentat els beneficis que tenen tant te i infusions per a la salut. Un dels principals beneficis i que és comuna a tots els tipus de te i infusions que es poden trobar en el mercat és que ens ajuden a mantenir-nos hidratats i això és útil per a persones que no els agrada l’aigua potable que s’assequi.

Tanmateix, és cert que hi ha tes i infusions que, a més d’hidrat-nos, també ajudar-nos a combatre la fatiga, especialment aquelles que contenen: ginseng, com per exemple les aromes de te verd passió de ginseng ; melisa, com nostres infusió dolços somnis o que contenen canyella, com la canyella de te vermell Pu Erh, que trobareu a la nostra botiga en línia.

En qualsevol cas, prendre qualsevol tipus de te i infusió sempre és una bona manera navegables, per què us recomanem que, si aquests tes i infusions que hem dit no és al seu gust especialment, donar una ullada a la resta de la nostra botiga línia, www.aromasdete.com i triar que t’agrada més.

Resta feliç!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario