A mig regulador? Combatre el cansament de forma natural amb tes i infusions

Recarga las pilas de forma natural, con tés e infusiones

Vostè se senti cansat i no sé per què? Et costa arribar al final del dia? No ets l’únic. I és que, segons una enquesta de la societat espanyola de metges d’atenció primària a (SEMERGEN), set de cada deu espanyols declara sentir és cansat i falta de vitalitat amb freqüència. No obstant això, darrere el cansament, debilitat i esgotament també pot amagar malalties, especialment si les molèsties són duradors i anar més enllà d’una mandra general. Si es manté en el temps, és aconsellable és anar al metge de capçalera a sotmetre a una revisió.

Normalment estem acostumats a culpar fatiga amb les hores de son; No obstant això, son poc no sempre és la causa d’aquest desgast: utilitzant smartphones abans d’anar a dormir, no beure suficient aigua, treball i estrès familiar, situació estressant, saltant-se l’esmorzar o abús de cafeïna són algunes de les raons que poden causar aquesta fatiga que, encara que gairebé sempre és passat, de vegades dura per setmanes i fins i tot mesos. Per tant, els experts recomanen un conjunt de pautes senzilles per augmentar la nostra energia i superar fatiga naturalment:

 • L’esmorzar: és dels aliments més important del dia. Esmorzar fins i tot quan vostè no té gana, estaràs molt més alegre i animada. Menjar cada tres o quatre hores pot també ajudar a
  mantingui els seus nivells d’energia i el sucre en la sang estables durant tot el dia.
 • Mantenir-se hidratat: l’aigua és el component principal de la sang i de tots els altre líquids cos. Deshidratació lleugera fins i tot pot reduir la taxa d’oxigen i nutrients arriben als músculs, produint una sensació general de fatiga. A més d’ingerir més aigua, pot consumir aliments que contenen, com la pastanaga, el meló, la síndria o la taronja.
 • Cafeïna: controla el seu consum després del migdia. Quan la cafeïna és consumit en grans quantitats, o en qualsevol moment durant la tarda oa la nit, la qualitat del seu son podria caure fortament.
 • Manca de ferro: deficiència de ferro pot debilitar considerablement, així ens cal ingerir la quantitat necessària per prevenir l’anèmia o debilitat general. Tanmateix, la manca de ferro pot ser degut a un problema de salut essencial, per tant, és aconsellable cercar atenció mèdica si vostè creu que vostè té.
 • Ús de el Smartphone: comprovar correu electrònic abans d’anar a dormir? Va aprofitar la pastilla o mòbil des del llit és una de la principal causa d’insomni. En general, hem d’evitar les pantalles en els moments abans de dormir.
 • Somni: seva qualitat determina l’energia del demà, de fet els experts en recomanen dormir una mitjana de 8 hores al dia per poder relaxar-se totalment.
 • oficina: esport estimula l’alliberament d’hormones, com les endorfines, que ajuda a activar el cervell i el cos. Si fem uns exercicis bàsics per començar el dia, o fins i tot durant la jornada de treball deixem uns minuts per portar-los a terme, aconseguim ser més concentrat i actiu i desfer-se de cansament.

En definitiva, un conjunt d’hàbits de vida saludable, incloent-hi la pràctica d’exercici moderat o dormir les hores necessàries, és clau per ajudar a evitar la fatiga física i mental. D’altra banda, aliments és essencial per se sent forta i de la naturalesa també pot aplicar per dinamitzar el nostre organisme de forma natural, com ara diverses plantes i infusions amb propietats energitzant.

 • Ginseng: una herba utilitzada a Àsia per augmentar l’energia i combat la fatiga, pot ser un bon remei natural per fatiga. És és d’una excel·lent restauració a nivell muscular, nerviós, la cèl lula i intel·lectual. Persones amb la síndrome de la fatiga crònica es considera que una de les millors opcions. Infusió de te verd passió Ginseng ajudar a activar als matins i a augmentar la seva capacitat de concentració.
 • Verd: a més de les múltiples propietats que te verd, també hi ha el ser estimulant, ideal per combatre la fatiga diària. Nostres esplendor de te verd conté brots de gira-sol que ofereixen una important càrrega d’energia, naturalment, a més de ser rica en vitamines, proteïnes i minerals.
  Bona començar el dia amb pou d’energia per recuperar després exercici pot optar pel te verd Genmaicha, poderós energitzant i reparadora. A més, és un te amb alt contingut de minerals, potassi i magnesi. La manca d’aquest últim és precisament la primera causa de la fatiga, amb l’aparició de dolors musculars. Cafeïna baix contingut, te verd Matcha Genmaicha serveix com un natural energitzant i és que al seu país d’origen són els agricultors que prenen regularment a fer front a les dures tasques del dia amb energia.
 • Canyella: té propietats per contrarestar la debilitat física. Te negre canyella també ser saciant és molt recomanable prendre esmorzar per les propietats estimulants que proporcionen tant te negre i canyella. També pot ser un excel·lent aperitiu.
 • Regalèssia: molt útil per a persones que pateixen la síndrome de la fatiga crònica, que tendeix a ser associat amb nivells baixos d’hormones suprarenal. La regalèssia restaura nivells d’energia i millora la resistència física a l’ajuda per al funcionament de l’adrenal glàndula.
 • Ginger: és una planta molt apreciada pels seus aromes i sabor i a mode d’infusió resultarà un bon energitzant que ajudarà a matenerte més actiu gràcies a les propietats estimulants de l’arrel. A més, ajudarà a recuperar totes aquelles forces que perd el seu cos a una situació estressant. La infusió de gingebre posseeix nombroses vitamines i minerals molt beneficiós per a la salut, una beguda que no pot faltar a casa. Infusió d’una altra que t’ajudarà a recuperar la força i estat d’ànim és femení vitalitat infusió, amb gingebre, coriandre, cardamom, clau d’olor, cúrcuma i nou moscada.
 • Menta i cua de cavall: dues plantes excel·lent per a combatre els símptomes d’esgotament.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario