Els beneficis del te verd i rooibos per a esportistes

A més de l’hidrat, aquestes begudes proporcionar als beneficis importants atleta per la seva pràctica diària. Algunes de les seves propietats, inclouen crema greixos de te verd, així com la recuperació ràpida de minerals que el rooibos

pictograms-159824_640

En moltes ocasions hem parlat sobre les propietats saludables i els beneficis que s’ofereixen instal·lacions per preparar te, però, en aquesta ocasió, ens agradaria dir-te dels avantatges que té per als atletes de consumir te, en particular, el te verd.

A més, rooibos, una de les infusions de moda avui en dia, també és un excel·lent aliat per a tots aquells que practiquen qualsevol tipus d’esport o exercici, en general.

Si ets esportista, segur que aquest article et interessar

Te verd i l’esport
comprar-te-verde-te-ecologico (1) Verd, a més de ser inclòs en moltes dietes, és també un excel·lent aliat per l’atleta. I és que es caracteritza per les següents propietats:

  • Accelera el metabolisme: promou l’augment de la despesa de calories, així que és una excel·lent crema de greix i, a més, té cap gust tan forta com el vermell te (o el seu Pu Erh), altres tes que ajudarà a perdre pes.

  • Diürètics: perquè ens ajudaran a eliminar els líquids que conserva el nostre cos i que, especialment en el cas de les dones, fa que pesatge més que el que realment pesen, degut a un problema de la retenció de líquids.

  • Natural termogènica: així és que augmentarà significativament temperatura del nostre cos, que fa que el seu cos a cremar més greix, consumeixen energia.

  • Muscular recuperació: que millora la capacitat de resistència, fins i tot quan el tipus d’esport juguem o la sessió que hem tingut és difícil.

Experts recomanen beure te verd per esmorzar i des d’allà, altres dos o tres gots al dia.

Cal assenyalar que, a diferència del cafè, el te verd és assimilat més lentament, permetent que vam mantenir durant més temps nostra energia.

Rooibos durant entrenaments
comprar-te-rooibos-eco-online Tots aquells que practicar qualsevol tipus d’esport saben molt bé: hidratació és essencial per poder exercir, especialment pel que estem practicant-lo. Però no a tot el món és fàcil de consumir aigua.

Una solució excel·lent és aconseguir una infusió de rooibos en un termos i anar a beure poc a poc.

Però, quins són els beneficis de prendre rooibos durant l’entrenament? A continuació expliquem algunes:

  • És rica en minerals: hobres, fluorur, potassi, calci, magnesi, manganès, sodi i zinc; per no parlar d’olis essencials, que li donen el dolç i afruitat i una quantitat significativa de vitamina c. Per tant, aporta un gran valor nutricional a l’organisme

  • No conté cafeïna: així que vostè pot prendre a qualsevol hora del dia.

  • Ajuda a recuperar les sals minerals: que perdem durant l’exercici i ens ajuda a suportar millor.

  • Natural Isotonico: res millor, per tant, per recuperar

Prendre és on vol
L’anterior són les principals avantatges de te verd i rooibos si la pràctica esportiva. Ara només restes de posar en pràctica, així que si voleu provar el te verd, simplement introdueix la secció te verd de la nostra botiga en línia i feu clic per obtenir el seu rooibos, aquí:

Com podeu veure, hi ha moltes varietats i sabors que tenim a cadascun d’ells.

I si el que necessita és un termos per donar-li vostra beguda preferida on vulguis, us convidem a conèixer la nostra oferta de accessoris te.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario