El te al mig

Gaudir d’una tassa de te vol ser part d’una tradició ancestral que va molt més enllà del simple gaudi d’una beguda. Una tassa de te és viure una història d’arreu del món. Avui viatgem als països d’Orient.

L’Índia

És un dels principals productors de te en el món. Hi ha consum de te és tan comú com l’aigua potable i l’entreteniment està complint els convidats.

Les tres regions que destaquen per ser-hi els principals productors de te l’Índia són Darjeeling, Assam i distribució. El primer d’aquests és considerada com la Champagne dels tes, d’Assam es caracteritza pel seu gust fort i la coloració fosca mentre la distribució es destaca pel seu sabor aromàtic.

Si que es beu amb llet, sucre o espècies, te més comunament consumit per la població de l’Índia és el te negre. En els darrers anys el país també produeix blanc, verd i te Oolong.

Te negre Darjeeling TGF0P1: aquest tipus de te negre, gamma de Darjeeling, és el més apreciat per part del consumidor de te, ja que és de major qualitat dins del seu rang. El seu sabor és similar a l’Himàlaia, però conté menys theine i visualment el full és major, ja que els processos de conjunt, a diferència d’altre varietat.

Te Chai verd: aquest te, chai verd trobareu aromes de te, permet viatjar a la Índia, sense arribar a casa. Espècies a l’estil indi, aquest te es basa en la recepta tradicional de chai te o «Masala chai» és preparat amb te negre i feta amb aigua, però en aquest cas ens volia preparat amb te verd, així que vostè pot tenir diferents versions d’aquesta beguda tradicional a l’Índia pren amb llet i al que alguns afegir mel i sucre.

SRY Lanka

L’illa de Sri Lanka, situat al sud de la Índia, es caracteritza per una forta història amb te. Tancar amb un dels principals centres en la producció de te ha permès l’avenç, tant en producció com en l’hàbit d’incorporar aquesta beguda en l’hàbit diari de la gent de Sri Lanka, o Ceilan,

El més característic d’aquest país, te és la simplement anomenats Te Ceilan , una qualitat te negre .

Nepal

Al Nepal hi ha una tetera de qualitat magnífica. Te Nepal també tendeix a es pot equiparar amb magnífiques te de Darjeeling, ja que les condicions de producció d’aquesta regió de l’Índia són molt similars a del Nepal, situat a la zona de l’Himàlaia

És de un te més aviat amb gust de fruita, amb una olor prominent i una delicadesa únic.

Pakistan

És conegut a la vostè pakistanès com una barreja d’espècies diferents. D’ingredients dins el més bàsic és el te negre, la canyella, el clau d’olor i el cardamom. Es pot afegir també gingebre, coriandre, anís, cardamom, fonoll, canyella, em rento i aroma intensificar el seu sabor.

Pakistan te negre trobareu aromes de nota te fa que sigui una de les més sol • licitats: seva exquisida combinació de matèries primeres de qualitat. És ideal prendre amb llet. El seu sabor picant que predomina.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario