Tenir cura de les articulacions!

¡Cuida tus articulaciones!Adquirir postures en el treball, portar una vida sedentària, esforços, sobrecàrregues o exercici intens i repetitiu. L’activitat acumulat, dia a dia, afecta, tard o d’hora, les nostres articulacions anar sí! Joves i vells, tots han experimentat dolor articular en algun moment en les nostres vides. No obstant això, adquisició d’hàbits de vida saludable pot evitar que les nostres articulacions pateixen més que té. En aquest article explicarem quines són les articulacions, el que els seves funcions, així com consells per evitar el dolor i prevenir futures lesions.

Les articulacions són les unions entre els ossos següents i els responsables de proporcionar mobilitat i elasticitat al cos. Ells són coberts per cartílag – una firma i teixit elàstic que té les propietats necessàries per almohadillar i permetre la fricció entre els dos ossos que articulen, amortiment la físiques càrregues-.

Per què ens fa mal el genoll, espatlla, canell…? Dolor conjunt pot ser causada per molts tipus de lesions o condicions. Es pot relacionar amb l’artritis, tendinitis i dolor muscular o en menor mesura per l’esforç o sobrecàrrega inusual, que inclou la distensió muscular o esquinços. Per tant, per protegir les nostres articulacions que cal tenir en compte certs factors.
No obstant això, en el cas que assenyala algun símptoma de dolor o molèsties en les articulacions, no dubteu en consultar amb el seu metge. Vostè es derivar l’especialista – reumatòleg o traumatòleg – si escau.

Hàbits saludables

En primer lloc, tenir cura del cos, pes ja que hi ha el primer element de sobrecàrrega i desgast mecànic de les articulacions, especialment en els malucs, els genolls, tornar i els peus.

És important l’exercici, com l’activitat física enforteix els músculs – que sí, sempre amb moderació. Els músculs envolten i protegir les articulacions prevenir el deteriorament prematur del cartílag articular i articulacions són més propensos a les lesions quan els músculs i lligaments que mantenir-los són febles. Per això, és fonamental evitar la vida sedentària i exercitar el cos. (Es poden combinar exercici aeròbic amb reforçament muscular i exercicis de flexibilitat: caminar, ballar, nedar, ioga…)

Així mateix, hàbits posturals adequats en posicions que són més freqüents, com seure, pes de l’ascensor, llegir, fer tasques quotidianes o fins i tot dormint també ens ajudarà a protegir a les articulacions.

La dieta és un altre factor important tenir molt en compte. Una potència correcte ens pot ajudar a alimentar-los ossos, per augmentar l’elasticitat del cartílag, estimular el múscul de regeneració i prevenir lesions i així mantenir jove, més temps. Per aquest motiu han de tenir presents el tipus d’aliment adequada per a ells articulacions ens funcionen de manera correcta. Experts aconsellen menjar aliments rics en vitamines i àcids grassos omega-3, potassi, magnesi i fòsfor. Un dels aliments que pot ajudar a més reduir conjunta és la pinya, conté un enzim que redueix els processos inflamatoris de mals de cap.

Infusions i tes per a les articulacions

Infusions de plantes diferents ha demostrat també que ens poden ajudar a reduir el dolor en les articulacions. En aquest sentit, es recomana el consum de tila en persones que pateixen reuma, alleugerint les articulacions i redueix el dolor que poden causar la malaltia. Dolor de coll o abdominal també reduït gràcies a aquesta planta.
Altres infusions que és present en totes les llars és la mançanilla, aclamat per les seves propietats antiinflamatòries, així com els efectes sedants i pres com un te, Camamilla poden ser eficaç per a calmar els dolors en les articulacions.

A més, la cúrcuma conté un compost orgànic que és un potent antiinflamatori. Aquest ingredient és present en les nostres infusió dona vitalitat, que també ajudarà a recuperar la força i estat d’ànim.

Ginger , se sap que té moltes propietats terapèutiques; gingebre beure te també pot ser molt eficaç a aquells que pateixen dolor en les articulacions, ja que és un antiinflamatori natural, amb una forta acció analgèsica, així com millorar la circulació sanguínia. Proveu nostre Infusió de gingebre, composta de vitamines B i C, també riques en fòsfor i calci, entre d’altres minerals beneficiosos. Aquest tipus de infusió ha estat utilitzat per alleujar els dolors que produeix l’artritis o el reumatisme. Alguns dolors musculars són també alleuja traient dos o tres gots al dia per a aquest tipus de infusió. Si t’agraden toca àcids, tractar de nostra Roiboos gingebre i llimona ecològic, amb l’arrel de regalèssia, entre altres ingredients.

Precisament a la regalèssia són es associar també propietats antiinflamatòries. Va compondre primària orgànica de l’arrel de regalèssia actes inhibint l’activitat dels enzims inflamatòries en el cos humà, per tant pot ser eficaç alleujar els dolors de les articulacions. En aquest cas, es recomana la infusió de regalèssia, més encara en persones que pateixen de síndrome de fatiga crònica.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario