Te, infusions i música: un viatge a través dels sentits

Té te, infusions i la cosa música en comú? Aromes de te Volem cridar als quatre vents un so sí! I és que tant el primer i l’últim van ser creats per despertar els nostres sentits, experiències vitals en cada nota i cada GLOP… en definitiva, ens transporten a un món de pau interior i reunió amb nosaltres mateixos. T’expliquem com.

té, infusiones y música

Satisfer les necessitats físics, emocionals, mentals, socials i cognitius. Que és l’objectiu de la teràpia. I tot això s’aconsegueix mitjançant la psicologia aplicada a la música. Ara vull fer-te una pregunta, que, ara que llegim i sé que el te i les infusions com molt. Si la música pot tenir aquests efectes positius sobre una persona, pot vostè imaginar el que pot ser aconseguit si ho combinem amb un bon te o infusió? De fet, té èxit! Una increïble sensació de plaer, benestar i satisfacció amb el nostre cos, la ment i, en definitiva, I més profund.

No som terapeutes o psicòlegs, però ens agrada que aconseguir clients la satisfacció del benestar general i satisfacció tenint de producte. Per què ens han permès la llicència de posar un nom, molt simple, però un nom al final i després: moments infumusicte. T’agrada? D’ara endavant, llavors farem servir aquest terme en les següents línies.

Moments infumusicte

Ara que acabem d’anomenar aquests moments agradables, només us expliquem com posar-los. Per fer això, només cal un te o infusió, així com una peça de música o una sèrie de cançons en el mateix estil. Però, compte! no val la pena tot la música o tots els tes, però cada tipus de música que correspon a un tipus de instal·lacions diferents. Llavors, com saps el que succeeix amb què? Molt fàcil! Prou amb seguir els passos següents:

  1. Lloc: infumusicte moments són molt especials. No són per fer a totes hores. Per aquest motiu, que podem triar també han de ser especial. És un lloc que vostè se senti còmode i que res no interromput aquest agradable moment.
  2. Música: és la primera cosa que vostè ha de triar segons el teu gust o el seu estat d’ànim. Si vas a compartir el seu temps infumusicte amb algú, vostè tindrà a d’acord en això. D’aromes de te, us recomano que la música és més aviat una cosa que sona en el fons, sense distraccions i vostè pot mantenir una conversa animada. Per descomptat, també hi ha l’opció de només escoltar música i gaudir-ne amb un te o infusió, llavors sí, vostè pot posar-lo més. És a dir, per ser protagonista en l’entorn.
  3. Te o infusió: basat en la música que heu seleccionat, has d’anar per una beguda o un altre tipus. Després explicar el que passa millor amb música de diferents estils ells.

I ja està! Ara vostè pot gaudir del seu temps infumusicte.

Barreja de música, te i infusió

Des de música clàssica de rock and roll. Tots els tipus de música són vàlids per aquells moments infumusicte. Important, com he esmentat anteriorment, és que tant la música com el te són acords al seu gust i de l’estat d’ànim, encara que és cert que, en general, la música clàssica, de relaxació o ells Oriental, sempre són més apropiats per a aquests moments.

  • Música clàssica i tes tradicionals. Si el que t’agrada és la música clàssica, recomana prendre tes i infusions purs, com: te verd Sencha; earl gris te negre; Te blanc d’agulla de plata; pu Erh te vermell 1r grau o te groc. Demà, 1 de gener, vostè pot posar en pràctica aquest tipus de infumusicte, mentre gaudiu del concert d’any nou. Un clàssic entre els clàssics!
  • Relaxant música i blanc tes o infusions de relaxació. Això pot ser una de les combinacions més habituals, però, per descomptat, podem oferir als altres perquè, com diu el refrany surt: tastar els colors. En aquest cas, tes o infusions que recomanem són blancs i infusions relaxants, perquè són el més coherent amb la música abans esmentats. Tenim una gran varietat que trobareu aquí, però anem a esmentar alguns, en particular, com per exemple: blanc Pai Mu Tan nits blanques te. rooibos Alhambra, que també va molt bé amb música relaxant de tenir com a protagonista la guitarra espanyola o àrab sona o infusió antiestrès.
  • Música Oriental i chai: aquests tes són molt especials i s’han basats en la tradició oriental, especialment en espècies Índia. Qualsevol de les tres que tenim a la vostra disposició en la secció chai, et transportarà directament a aquest país.
  • Rock and roll i tes que desperta els sentits. Per a aquesta secció ens podríem citar una llista infinita, però volem assessorar-te tres, és a dir: passió de ginseng verd; te negre baies i te vermell Pu Erh cirera.  Tots ells són tes que ajudarà a sentir-se bé, viva, dinàmica… posar rock en roll en la seva vida!

Gaudeix el teu moment INFUMUSICTE i ens expliqueu la vostra experiència!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario