Reinfusionar te

Dels avantatges del te en fulles és que es pot reinfusionar, és a dir, es pot preparar més tasses de te amb les mateixes fulles. Depèn de la varietat de te a triar, pot variar el nombre de vegades que es reinfusionarlo. Per exemple, el blau de te (oolong) és molt conegut per la seva capacitat de resistència infusió més que els temps de te verd, que no pot reinfusionarse molts.

No obstant això, és important saber com portar a terme aquesta pràctica correctament perquè la seva infusió és tan agradable com a les copes de primers. I és que, quan es prepara un te, dins de les fulles són sovint components de sabor. Per què no aprofitar-los? Vostè aprendrà com fer-ho.

La tècnica per gaudir al màxim de reinfusionada full depèn, com hem vist, cada varietat i si és només la fulla de te o és acompanyat de fruita, flors o espècies. En general, si és és d’un te amb flors de sabors suau o amb peces de fruites, aquell sabor es perd en cada pas donar infusió més al gust del te. D’altra banda si espècies, canyella, gingebre… són més resistents a sabor després seguit diversos infusions. Unes dades que en té: fer un reinfusion és necessari que les fulles no és són a l’aigua entre una infusió i un altre.

Preparació

Encara que cada te varia en la seva elaboració per la temperatura de l’aigua i el temps d’infusió, es recomana utilitzar els mateixos paràmetres per cada reinfusion.
Hi ha persones que prefereixen que per augmentar la temperatura però disminuir el temps infusionando en cada ocasió; qüestió de gustos. Vostè pot experimentar vostè mateix per trobar la relació ideal.

Deu en té que anar reinfusionando el te es pot reduir són el contingut de cafeïna en el te. La infusió de segon sempre presentarà una disminució en el percentatge de proteïna (segons la varietat).

  • Te vermell i blau de te

Aquestes varietats són els més fàcils de reinfusionar, des del més gust que es donen en cada infós amb les mateixes fulles, sense tenir en compte el temps i la temperatura de l’aigua en cada ús. Ell oolong te pot reinfusionarse fins les fulles estan oberts a tots, que es farà normalment entre el quart i cinquè infusió. Per part seva, ells tes pu erh adquireixen major grau d’aroma després maduren amb el temps.

La tècnica a seguir vols ser abocant l’aigua calenta als 80 graus i anem a infondre un min i per ells copes següents, anar deixant cada vegada una mica més de temps.

  • Te verd

Un pur qualitat pot ser reinfusionar fins a tres vegades en una fila per gust, sobretot pólvora verd i la majoria de te verd japonès de te verd . El truc per la segona i tercera infusió és deixar-lo menys infusionando de temps però a temperatures altes.

  • Te blanc

Són més delicades i planta més tendre fulles, però també tenen un lleu sabor i no produeixen molta amargor. Si voleu reinfusionar el te blanc, hauria de ser un primer infusió d’uns 2 a 5 minuts amb aigua calenta però no crema, el pròxim amb la mateixa temperatura però més temps i la tercera amb una mica més d’aigua calenta (màx 85 °) i menys temps.

Per aprofitar les fulles de te blanc es recomana tant com dos reinfusiones.

  • Te negre

Les fulles de te negre perdre gairebé tot el seu sabor i qualitats en la infusió primer, així que no és recomanable per reinfusionarlo. Tanmateix, si hem de fer-ho hem d’estar molt atent a aquella hora en contacte amb l’aigua no és més de 5 minuts.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario