Propietats cosmètiques de te verd

Fora dels cercles, aturar la caiguda de cabell, Adéu arrugues! Te verd s’ha convertit en una parella perfecta en tractaments de bellesa i sector cosmètica natural ha aplaudit amb els braços oberts els seus innombrables avantatges.

Entre ells que podem destacar la seva acció antioxidant importants ; és cada vegada més sinistre en anti-envelliment de productes cosmètics. El te verd també conté altres components de també beneficiosos per a la pell com els seus nivells alts en vitamina A, B2, C i E i sals minerals com el calci, fluor, fòsfor, ferro, potassi, magnesi, sodi o el zinc.

Fem una ullada a totes les seves propietats en detall i veure què pot fer per a la seva pell verd aplicat en cremes, locions, màscares, anticel. lul ític, protectors solars, sabons, esprai o gel:

Antioxidant: retarda l’envelliment

Seves concentracions alts en polifenols, especialment de les catequines, tipus fa que el te verd un poderós antioxidant.   Polifenols actuar evitant la formació de radicals lliures a nivell cel·lular, és a dir, interrompre la reacció produïda i reparat el dany que pot causar. Aquesta propietat fa que sigui una substància preventiva de primer ordre contra l’envelliment de la pell. Així,

-alenteix el procés d’envelliment

-millora l’elasticitat de la pell

-ajuda a conservar la humitat i la frescor de la pell

-enfortir la capa protectora de la pell

-protegeix i alleuja els efectes de l’exposició prolongada al sol i

-redueix les inflamacions i és decongestant (molt eficaç per a les persones que pateixen de bosses dels ulls)

Antigrasas: contra la cel lulitis

Estimula el seu alt contingut de cafeïna activa eliminació de greixos. Per això utilitza en cremes i gels anti-cel lulitis com agent lipolítica.

Extracte de te fulles s’utilitza també en xampús com ajuda a reequilibrar el greix sobrant del cuir cabellut.

Astringent: contra l’excés oliós

Te verd és un poderós agent astringent i antibacterianes molt utilitzat en productes cosmètics, des elimina l’excés untuositat de la pell ajudant a combatre l’acne.

Antiinfecciosos: contra la càries i càlcul

Te verd és cada vegada més utilitzat en la producció de pasta de dents naturals. La seva acció anti-infecciosa ajuda a contrarestar els bacteris que provoquen les càries i Tosca.

També s’utilitza contra el gengivitis verd, caramels, per controlar l’acumulació de placa bacteriana en dents i reduir la inflamació de les genives. També serveix per reduir l’halitosi.

Estimulant: contra la pèrdua de cabell

S’utilitza com a ingredient en alguns productes per al cabell per combatre la caiguda del cabell per la seva acció reduir DHT (dihidrotestosterona), provocant l’alopècia androgenètica.

També pot ser una gran ajuda en el creixement del cabell, ajudant a mantenir un cuir cabellut sa.

Per tant, te verd – consumit al llarg i ample del planeta – ofereix una multitud de beneficis per al nostre cos: d’un anti-fosc perfecte cercles, a una beguda de desintoxicació, passant per una pèrdua de cabell producte. Una infusió de més útil per l’òrgan més gran del nostre cos: la pell.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario