Més enllà dels beneficis de pastisseria canyella

Beneficios de la canela más

Us imagineu un púding d’arròs sense una crema o canyella sense espolseu? Canyella és una espècia saborosa utilitzat per a aromatitzar un munt de plats, però les possibilitats que van molt més enllà.

I és que la canyella, a més a més potent afrodisíac i aliat a la cuina, té una gran quantitat de propietats medicinals que es coneix i s’utilitza des de temps remots. Entre d’altres, ajuda a regular el nivell de sucre en la sang, també és molt útil per al sistema digestiu; és molt apreciada la seva funció antibacterianes, antiinflamatòries i expectorant i contra malalties respiratòries com els refredats, bronquitis i grip; És antiesclerotica i antitrombòtiques, així que és molt útil prevenir i evitar les varius i reduir els dolors menstruals.

Rica font de magnesi, ferro, calci, fibra i vitamines C i B1, la llista de beneficis de canyella per al cos és llarg i ens poden submergir en tes i infusions per millorar la nostra salut i benestar, així com la vida una mica. Consumir d’aquesta manera és la millor opció, ja que conserva totes les propietats i és més fàcil d’absorbir per al sistema digestiu.

La major producció de canyella del món es concentra en els països de Àsia, sobretot l’Índia i Sri Lanka. Amb aquesta fragància spice, dolç i aromàtic, podem preparar una infusió i utilitzar diferents amb finalitats terapèutiques. Gaudir d’una tassa de te sempre és un plaer i és encara més gran si coneixes tots els beneficis que ens proporciona, com aquell detall següent:

  • Diabetis: un d’ells més beneficis que té la canyella és que ajuda a reduir els nivells de glucosa en la sang en persones amb diabetis tipus 2. Això és perquè canyella imita l’acció de la insulina. Gràcies pels ingredients amb què s’ha fet, una tassa de te verd Rainbow pot ajudar a estabilitzar els nivells de glucosa en sang.
  • Digestiu: te de canyella també ajuda el sistema digestiu. Ajuda a dissoldre el menjar millor, estimula la gana, para vòmits, disminueix aerofàgia i acidesa i també funciona com un antidiarreics. En la medicina tradicional xinesa, la infusió de canyella i gingebre s’ha utilitzat per alleujar el malestar estomacal. Proveu nostre canyella te negre, ideal reduir la inflor de l’estómac, així com millorar la mala digestió. Gràcies a la pebre, canyella i cardamom, te Chai verd també és molt digestiu i contribueix a la millora del procés digestiu.
  • Els refredats: infusions de canyella són recomanables en casos de problemes respiratoris, com els refredats i la congestió. Les seves propietats antibacterianes i antiinflamatòries són beneficiosos en aquests processos. Ell Rooibos fantasia de tardor ecològic, amb peces de canyella, Ginger (molt indicat per refredats i congestions), pètals de Rosa, closca de taronja i el cardamom et portarà minerals i vitamines que el cos necessita flus davant i els refredats.
  • Colesterol: trobat que te de canyella redueix els nivells de colesterol i triglicèrids a la sang. A més, antioxidants naturals que proporciona canyella evitar greixos dipositats a les artèries i tamponade així que provoca. D’aquesta manera, evita la formació del coàgul sanguini i s Ateroma, que impedeixen la correcta circulació sanguínia. Suau i perfumada de canyella i anís, Te blanc Pai Mu Tan Chai ajudarà a regular els nivells de colesterol i perdre pes, sempre que és acompanyat per una dieta equilibrada i exercici regular.  Especialment després de consumir un àpat abundant que els nivells de colesterol pot ser alterat, les nits de te blanc Pai Mu Tan blancsamb pell de taronja ens ajudarà a mantenir el nostre nivell de colesterol.
  • La menstruació: canyella, de ser ric en manganès, redueix el dolor de període menstrual i és ideal ajustar-lo. Sabor picant i estimulant, te negre Pakistan ajuda a reduir els dolors de la menstruació amb canyella i gingebre.
  • Antioxidant: diferents estudis sobre les propietats medicinals de canyella han demostrat que també té propietats antioxidants poderosos, frenar l’envelliment cel·lular. També, gràcies al seu anti-bacterianes i anti-microbiana propietats ajuden a suavitzar i netejar les impureses de la pell. Un te ideal per millorar l’aparença de la pell, així com per reforçar les dents i ossos és Rooibos encant Nazari ecològic amb aromes de canyella i taronja, consells de gingebre o rosats pètals, que li donen un toc entre àcid i picant.
  • Augmenta la libido: canyella és considerada una de les millors afrodisíacs naturals com gessamí. Dos ingredients, medicina tradicional oriental, fusionar a aquesta beguda: rooibos secret de l’est. Atreveix-te a provar-ho!
  • Antimicrobiana: la canyella té la capacitat d’inhibir el creixement de bacteris perjudicials, fongs i llevats, com ara Candida.

Nota: d’aromes de te recomanem sempre consulti al seu metge sobre l’ús segur de canyella per complementar qualsevol tractament al qual podem enviar o anem a presentar.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario