Les dents i les genives saludables, amb tes i infusions

Especialistes en Odontologia i estudis mostren que beure te verd, te negre i altres infusions que contenen la sàlvia i la Calèndula, millorar considerablement l’estat de la nostra salut bucodental. No només enforteix les dents, però també protegeix les genives. Ah! i no és un producte que tacar les dents, com afirmen alguns mites falsos

dientes_sanos

Diem en moltes ocasions i es repetirà repetidament: consum de te és clar sinònim de salut. Per descomptat i com tot, no hauria de ser cometre excessos amb ell i, encara que poques persones que està desaconsellat, tingueu en ment quin tipus d’ingredients i herbes accepta el nostre cos i què no, és molt important gaudir la tranquil·litat total d’aquesta beguda natural, amb moltes propietats saludables. En tot cas, ells infusió sempre és un bon substitut i, ells mateixos, no tenen efectes costat o contraindicació qualsevol.

Tan extensa llista de beneficis de te per a la salut de l’ésser humà, que ens podria escriure tots els dies de l’any és un article i dies vols perdre nosaltres per cobrir-los tot. Cada vegada més també va augmentar el nombre de noves propietats que es coneixen a través d’estudis d’experts en salut. Un d’ells és que un dels beneficis de te per a les nostres dents i les genives i que volem parlar.

Te verd, te negre i te blanc a les dents i genives

La publicació d’ Odontologia General, un dels més reconeguts en el món de l’Odontologia i supervisa l’ Acadèmia d’odontologia General ha explicat que, entre totes les begudes existents, la millor cura per nostra salut oral era te, principalment negre i verd tes sinó també blancs perquè contenen una quantitat significativa de fluor.

L’estudi va afegir que consumeixen te no només és bo per a enfortir-les dents, però també per a cuidar els nostres genives i protegir a la boca, en general, de malalties que són comuns a aquesta zona del nostre cos, com per exemple el sagnat de les genives o les càries.

Cal també assenyalar que en la publicació s’inclina cap enrere la teoria que te groc o tacat les dents i ha cap efecte erosiu com esmentat en més d’una ocasió. Per contra, el consum de te té com a conseqüència una menor pèrdua d’esmalt, en comparació amb altres refrescos o sucs de fruites.

  • Negre te: és que més recomano experts en Ortodòncia per a tenir cura de la seva salut. Quan ve el te negre en contacte amb els enzims combatre boca i amb ells també ajuda a reduir l’aparició de càries, gèrmens i plaques. Alguns experts també recomanen fer esbandides boca amb negre de te, però no molt sovint, una hora a la setmana, per exemple i acaben amb una esbandida d’aigua o netejar les dents amb pasta de dents.
  • Verd: és una altra te que tots els experts recomanen, des d’aquest te anomenat catequines, que protegeix les genives i les dents, enfortir-los i donar-los les vitamines que necessites.
  • Te blanc: encara que és la que menys parla per a la cura de les dents, la veritat és que és tan bo com els altres dos, amb l’afegit que també conté fluor, un element que contenen dents, però artificialment pastes i te verd pot consumir naturalment.
  • Groc te: que és ric en fluorur i calci, complementa les dents i genives necessita créixer sans i forts i protegir-se de les malalties i els bacteris.

D’aquests tres tipus de te que són ideals per cuidar la seua salut bucodental, experts també recomanen prendre infusions que contenen sàlvia o Calèndula i aromes de te tenen alguns d’ells, no només ajudarà a cuidar la seua salut bucodental, però que també gaudirà moments més agradables. Tal és el cas de la infusió Dulces sueños, rooibos fred, rooibos eco del Carib i infusió rooibos digestiv.

Finalment, cal destacar que hi ha un aspecte que ortodòncia experts recomanen i no consumir tes i infusions amb sucre, és perquè és això que ataca directament la salut oral i la causa de la càries i altres malalties. Per aquesta mateixa raó, ni recomanable la ingesta de begudes de te gelat embotellat en ampolles, ja que també tendeixen a contenir sucre i rica en fruites cítriques, que són aquells que tacar les dents. Per descomptat, el que diuen és que el rentat de les dents després de cada menjar és essencial.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario