El te en els llibres

teylibros

«Si fa fred, el te que s’escalfarà.» Si teniu calor, el te a refredar. Si estàs deprimit, animarà. Si excitat, es seu vostè». William Gladstone, primer ministre de la Reina Victoria de Inglaterra, descriu amb aquestes paraules la beguda que es convertiria en un dels més populars del món.

Al llarg dels segles, tetera i la seva influència és ha estat escrit en les pàgines de la història. Avui ens fa un repàs a la publicació del món per oferir-vos una petita selecció de llibres sobre el te. No pretén ser una llista d’ells millors treballs però una guia bàsica per a saber més sobre el meravellós món del te.

1. el gran llibre del te, Lourdes Prat Ferrer

Molt recomanable per a aquells que volen tenir una guia bastant completa sobre el món del te. El llibre de Lourdes Prat Ferrer, a través de la seva història, seus mites, les propietats, varietats i preparació. També inclou dades interessants sobre les seves propietats terapèutiques i cosmètiques.

El llibre conté els següents capítols: una introducció (què és te, te de plantes, elaboració, cultura); Història (mercat mundial de te, varietats, tes del món, rituals i degustació de te, teteres, preparació, conservació i referències); recerca sobre te (trucs te i salut, bellesa i casa) i un diccionari de te.

2. cha Jing, el primer llibre en te de Lu Yu

Un clar exemple de la fascinació que els xinesos tenien per te és el primer clàssic de te, escrit en l’anunci de l’any 780 per Lu Yu.
Amb la filosofia de citacions Zen i el taoisme, en ella hi trobareu una extensa història sobre aquesta beguda magnífica, així com la manera en què es va fer en l’antiguitat.

Ell llibre comença amb una explicació sobre els orígens del te i curses de diversos capítols on recull el tractament de les instal·lacions, la seva preparació, com beure, estris, productors de les àrees de te, així com il·lustracions de Cha Jing.

A la lectura d’aquest llibre és tracta d’entendre com el te ha arribat per convertir és d’una referència en la història de la civilització.

3. el llibre del te de Kakuzo Okakura

Llibre de te de Kakuzo Okakura no és un tractat sobre la cerimònia del te, sinó un intent de transmetre al lector occidental la forma en què treballa el sentit estètic japonès, que, en la seva cultura, està estretament lligada a l’ànima d’una civilització.

Emocionant i essencial, en aquesta obra moderna que trobareu tota la informació sobre la cerimònia del te que envolta un art i un culte per tot un poble. El llibre és una visió general de les diferències entre Orient i Occident, en qüestió de cultura, la filosofia i la tradició, i com aquestes diferències convergir en el ritual del te.

4 el Sommelier al te, Victoria necessita manual

Aquest llibre és un manual de per a tots aquells que volen aprendre sobre com ser un sommelier te. El llibre explora el coneixement que una persona ha de tenir per iniciar el seu camí en el món del te. Vostè sap les varietats de te, les diferències entre ells, els seus aromes i aprendre a distingir les diferents qualitats de te per un tast tècnic. A més, ensenyen les formes correctes de preparació per gaudir de tota la seva aroma

5. l’hora del te, Susannah Blake

«L’hora del te» és un llibre gastronòmic, que revisava les receptes de la millors acompanyaments pel te: pasta, entrepans, pastissos, galetes,… i que també diu ells diferents tipus de te i les seves propietats per un maridatge perfecte.
El llibre ofereix idees, ben explicat i simples de receptes i consells útils per crear un menjador complet d’experiència al voltant d’una tassa de te. També conté explicacions pas a pas per assegurar un resultat perfecte.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario