Damiana, molt més que la planta de sexe

Conegut pel seu poder afrodisíac animar l’estimulació de la sang de flux i, per tant, dels òrgans sexuals, Damiana també aporta importants beneficis al nostre estat d’ànim, en general  damiana flor

De vegades i degut a diferents circumstàncies, el nostre estat d’ànim completament avall. Ens sentim més tristes, més cansat i nostre Livid cau a terra. I davant aquesta situació, què podem fer? Prendre te de Damiana dos a tres vegades al dia pot ser la solució a aquests problemes. Per què? Pels seus molts beneficis de salut.

Ment i la circulació de sang de l’estat

Des de Mèxic, Damiana té beneficis de salut diferent, a més de les seves aportacions nutricionals. Vam començar amb el primer:Foto_Corazones

Vasodilatador: si aquesta planta es coneix com la terra de sexe o passió és a causa del seu poder vasodilatador i, per tant, un estimulant sexual natural. ADE
més, per als homes incrementa la qualitat i el nombre d’esperma i, en el cas de les dones, es regula la menstruació i ajuda a disminuir el dolor d’aquest període, a més de conservar adequadament el sistema de reproducció femenina.

Revitalitzant: gràcies a aquesta planta anem sentir amb forces més i, per tant, també millorar el nostre rendiment al final del dia.

Antidepressiu: si ens sentim trist o decadent, aquesta planta ens ajudarà a millorar el nostre estat d’ànim. A més, també disminueix el nerviosisme i això que ens ajudarà a centrar-nos en el que hauria.

Diürètics: té també amb aquesta prestació, a la qual hi ha que afegir que la fibra que té ajuda a alleujar el restrenyiment.

Les infeccions de vies respiratòries: Damiana també actua com un calmant per a l’àrea pulmonar, gràcies al seu efecte expectorant i.

Com podeu veure són nombrosos els beneficis per la salut, però això no és només el que anteriorment citat, sinó també, també té importants propietats nutricionals: ferro, crom, cobalt, el zinc, tanins, fibra, cafeïna…

Com prendre l?

Experts recomanen beure dos o tres tasses diàries d’aquesta infusió, i en cada tir, no excedirà un quart de fulles seques de Damiana cafè cullera. És important tenir en compte aquesta mesura, ja que aquesta beguda en excés pot provocar mals de cap i afecten el fetge i l’insomni.

On comprar-lo?

Aromes de te tenim una secció on es pot trobar aquesta infusió, comprar Damiana, que ha de deixar entre set i deu minuts.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario