Avantatges de prendre te o infusió al matí

Per esmorzar o mig matí, aquestes begudes són excel·lents parella per tenir cura de la salut, sinó també per oferir un moment de benestar i relaxació. unir el plaer d’un bon te o infusió!

Començar el dia amb un esmorzar complet és essencial per tenir cura de la salut, però també per tenir prou força per desenvolupar la nostra jornada. Fruita, cerealedesayunos i productes lactis no cal faltar en el mateix i és important descartar els greixos saturats, encara que de tant en tant ens pot permetre algun capritx d’altre.

Els productes que figuren per un esmorzar perfecte, també podeu afegir alguns Turquia o pernil, formatge blanc, codony o melmelades de fruita natural. I, per descomptat, no oblides una beguda que ens ajudarà a començar bé el dia.

El cafè és una bona opció, però no a tot el món se sent bé. Amb llet de vaca passa una cosa semblant quan es barregen amb cacau. Per aquest motiu, una bona solució consisteix a prendre un te, que a més de molt saludable, hi ha molts sabors i vostè pot combinar-lo amb aigua i llet, que ha de ser de vaca, però pot ser soja, per exemple.

Quin tipus de te o infusió?

Un te o infusió sempre seure bé al nostre cos. Hi ha nombrosos estudis que han demostrat els beneficis diferents que contenen aquestes begudes. No obstant això, hi ha tes i infusions que són més recomanables que una hora o un altre dia per quins efectes tenen.

Són les més recomanables per esmorzar:

Te negre: perquè conté substàncies que actuen sobre el sistema nerviós central, ajudant a començar el dia amb energia. A més, aporta una sensació de sacietat que us ajudarà a conservar la línia. Altres avantatges que té aquest tipus de beguda és que és diürètic, refrescant, efecte astringent i antioxidant. Comprar te negre

Te vermell (Pu Erh): que també ajuda a millorar el seu estat d’ànim. No oblideu que és molt important sentir-se bé sobre si mateix que això es reflecteix a nivell intern com extern. També és un gran digestiu, actua a mode de la crema de greix i combat el colesterol. Comprar te vermell

Tea Chai: especialment per a aquelles persones que cal estudiar o desenvolupar activitats que requereixen un esforç de concentració en la seva vida laboral. També és molt digestiu i cardioprotector contra el càncer. Comprar te Chai

Infusions: excepte aquells que són per relaxar-se, molt menys recomanable, qualsevol d’ells pot ser bona perquè litza el nostre cos i ens dóna una sensació de plaer indescriptible. Comprar infusions Com preparar-la?

Per començar cal una tetera, copa i, del curs, te o infusió.

Però, quant te pot prendre?, ideal és de 2 a 2,5 grams, així que és millor tenir una mesura cullera. Fes una ullada a la nostra secció d’accessoris! http://goo.gl/IWJgs0

I de vegades? El càlcul següent:

  • Verd: 2-3 minuts.
  • Te vermell: 3 minuts.
  • Te negre: 3-5 minuts.
  • Te blanc: 5-10 minuts.
  • Altres infusió: 5-10 minuts.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario