Astènia de primavera: tes i plantes que ajudarà a combatre’l

Tés, infusiones y plantas para la astenia primaveralLa primavera és sinònim de Renaixement, alegria, flors i viure la natura. Allargar les jornades, el sol està present en molts d’ells, i poc a poc, us deixem l’hivern fred per rebre la calor que estem lliurant ja passen dies de sol. I, no obstant, a algunes persones, el canvi d’estació sentir res bo: sentir cansat, fer tasques quotidianes implica un turment i com a resultat, els deprimits i irritable.

Tots ells són els símptomes de les famoses «astènia de primavera», com experts en diuen, afecta el 10% de la població i molts no saben que tenen i que té fàcil solució. Per aquest motiu, en aquest blog i sempre des de la humilitat i fent servir informació de fonts verificades, explicarem què exactament aquest trastorn, els seus símptomes i com combatre-ho de forma natural, basada en bons hàbits i consum d’aliments i plantes com el te o infusió. Comencem!

Què és l’astènia de primavera?

Cansament, esgotament i decadència, en general. Aquests són els símptomes principals del trastorn que, com hem dit, afecta el 10% de la població. Astènia de primavera és causada, explica l’Almudena Reguero, periodista especialitzat en qüestions de salut, «una disminució del betaendorfinas en plasma, de substàncies que regulen el malestar de sistema de benestar, que alteren produirà una sensació de decaïment i esgotament».

Astènia pot ser física, que significa, com indica el seu nom, fatiga física i també pot ser psicològica, és a dir, que un se sent esgotat mentalment i és incapaç de realitzar tasques quotidianes.

Els símptomes són més comuns de les persones que pateixen de primavera astènia: de fatiga, mal de cap, malestar general, tristesa, irritabilitat, pèrdua de gana, desig sexual, alguna pèrdua de memòria, debilitat muscular i pressió arterial baixa.

Com afrontar l’astènia de primavera de forma natural?

Potser que persones que pateixen de trastorn esquizoide de la personalitat no veure clarament «la llum al final del túnel», però és relativament fàcil de recuperar l’ànim i condició física normal i natural. Per això, des de les aromes de te, us recomanem que dur a terme les següents directrius:

  • Resta: tot el temps que pugui i segons sigui necessari. Si necessita més dormir o passar més estona tranquil·la al sofà, fer-ho. D’aquesta manera vostè recuperar forces i evitar les defenses avall. Cal assenyalar que son sigui reparador. Per tant, es porta a terme en aquest directrius respecte, com per exemple, exercici poc abans de dormir, higiene emocionants begudes o es posi nerviós.
  • Fer exercicis de relaxació: com ioga o caminar. En definitiva, coses que us relaxeu i aquest sobreesforç, de manera que no pot donar la mandra no suposin realitzar-los.
  • Poder: saludable i equilibrada i en el qual inclouen els aliments que li donarà energia ja que poden ser, per exemple, fruits secs, plàtans, verdures, pasta o xocolata, entre d’altres.
  • Suplements dietètics: que vostè ha d’incloure en la seva dieta, a través de suport. Entre d’altres centres de salut natural i herbolaris de la Gelea Reial, el pol·len o el llevat de cervesa, són que en general es recomana en tots ells, sense oblidar-los localitzar elements de, com poden ser e ferro o el manganès, que ens ajudarà a combatre la fatiga.

Tes, infusions d’herbes i plantes contra l’astènia

A més de dur a terme les directrius esmentades, com no podria ser d’una altra manera, també hi ha plantes, tipus de tes i infusions que ens poden ajudar a recuperar el nostre estat d’ànim física i mental habituals.

Com consideracions-les plantes, els dos més fàcil de trobar i que tenen efectes molt positius, a més de ser molt recomanada per tot el que, en general, proporcionar per nostra salut, en qualsevol moment de l’any, són: el ginseng i el gingebre.

El ginseng que ajudarà a augmentar la vitalitat, l’activitat mental, així com per millorar el seu estat físic. Per la seva banda, el gingebre és molt encoratjador i ajudarà a recuperar la seva vitalitat, que li proporciona un estat complet de benestar.

En aquest sentit, aromes de te, que tenim una àmplia selecció de tes i infusions que contenen aquestes dues plantes inclòs com a ingredients. Només cal fer clic aquíper gaudir de la nostra deliciosa passió de te verd ginseng. On fer tes o infusions que contenen gingebre, haurà de fer clic a aquest enllaç. Aquests inclouen tetera negra chai, que pot infondre amb aigua o llet i que l’ajudarà a estar en forma de primera hora del matí, nivell tant físic com mental; Infusió de Carpe Diem que, a més de ser apte per a tots els membres de la família, és una autèntica font de vitamines i minerals; o te vermell sabors de l’est, que us ajudarà a despertar els seus sentits i aroma borratxo.

Hi ha una tercera opció, si no li agradava o el ginseng o el gingebre, d’adoptar altres tipus de te verd, te negre o te vermell. Tots ells, molt indicat per a millorar el nostre estat físic i mental, en què és convenient prendre de dues a tres tasses al dia, quan ens trobem amb un cas de primavera astènia. Tots aquests tes ens proporciona vitalitat que aquests dies ens falta, sense resultat tan emocionant com el cafè o les begudes amb cafeïna i són molt més saludables, a més a més per tenir cura del nostre cor, dieta i salut, en general.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario