Absorció de tetera i planxa: mites i realitat

Lluny de què certs rumors falsos reclamar el te, la veritat és que no hi ha problema en la presa com el que l’absorció de ferro es refereix, si i quan no es fa immediatament abans o després dels àpats hi

Puedes tomar tu té sin miedo una hora antes y después de cada comida.
Vostè pot prendre el te sense por una hora abans i després de cada àpat.

En més d’una ocasió ens hem preguntat si és cert o no que el te és dolent si tenim problemes amb el ferro. I és per això que avui que escrivim aquest post poc, amb els quals esperem poder respondre als teus dubtes.

Tot comença quan el Nacional te Associació, a Anglaterra, dut a terme un estudi en el qual va explicar que te inhibeix parcialment l’absorció de ferro, especialment del procedent d’aliments vegetals. Tanmateix, és un efecte que només es produeix si prendre just abans o després del menjar, però no la resta del dia.

Llavors, quan podem prendre?
Només esperar una hora després de dinar, o convertir-lo en una hora abans vam anar a dinar i aquest efecte advers desapareixerà i nosaltres ens podem beneficiar tots els beneficis que porta te per a la salut, que no són poques, com he explicat més d’una vegada. És a dir, hi ha que fan tan una vegada comença a fer la digestió.

i si vull molt te?
Llavors, la nostra recomanació és que et prendre una infusió (http://goo.gl/MYxcJy) o un rooibos (http://goo.gl/5uS4tk). A la nostra botiga en línia tenen una àmplia gamma d’aquest tipus de varietats i per tant anar canviant i provant nous sabors. A més, també podeu canviar el te verd, vermell o negre per un te blanc (http://goo.gl/Bim9jA), que encara que és molt menys conegut, tenen molt bones propietats i també és adequat per a persones amb problemes cardiovasculars.

Alguns experts també va explicar que si prenem el te amb llimona, l’efecte negatiu també disminueix.

Esperem haver estat capaç d’ajudar-vos i, per descomptat, esperem els teus dubtes o suggeriments si s’escau.

Mentrestant, estem en www.aromasdete.com, Facebook, Twitter, Google + i Instagram.

Fins el pròxim post!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario