Tes, infusions i aliments contra la diarrea i restrenyiment

Tés e infusiones contra el estreñimiento y la diarrea

Cadascuna de les estacions de l’any es caracteritza per l’augment de certs tipus de malalties o malalties comunes que ens causen una desagradable sensació de malestar generalitzat. Durant l’estiu, diarrea i restrenyiment són molt comuns, especialment quan estem de vacances, ja que tendim a oblidar els nostres aliments, per consumir productes amb més greix o que són completament diferents de la nostra dieta habitual i que, en conseqüència, afecta el nostre estómac. Augmentar la ingesta d’alcohol i la calor, no funciona en aquests casos i, depenent del lloc on vam passar les nostres vacances, fins i tot l’aigua ens pot seure malament, per no ser completament nets.

Així i com hem dit, la gent sovint tendeixen a constipate t o tenir diarrea. Aquests símptomes es pot resoldre de manera natural, amb una potència en funció de la situació, però també amb tes i infusions elaborat a base de fruites i herbes que ajuden a millorar el nostre trànsit intestinal i a acabar amb ells molestant diarrea o períodes de restrenyiment ocasional.

És per això avui volem centrar el nostre correu en aquelles fruites, herbes, tes i infusions que no us podeu perdre aquest estiu, allà on vagis.

Fruites i herbes de tallar la diarrea i restrenyiment

Segurament la llista és molt més àmplia que llavors ens va parlar, però volem centrar en el més comú i fàcil trobar productes.

Començarem per les millors herbes i fruites de tallar la diarrea, dels quals destaquem els següents:

  • Poma: en principi rostit o cuit és la millor manera de consumir-los. Això sí: no us oblideu de treure la pell en cas de diarrea, ja que és molt rica en fibra.
  • Plàtan: que són molt fàcil de digerir i que contenen una gran quantitat de potassi, que s’ha perdut durant diarrea.
  • Panses: pel seu alt contingut en tanins ajuda parada diarrea.
  • Llimona: que té un efecte astringent i ajuda a reduir la infecció bacteriana o parasitària.
  • Menta: és una herba que, en general, millorar la nostra salut gastrointestinal.
  • Les ungles: ja que actua com un antibiòtic natural, però sense efectes secundaris i ajuda a tallar la diarrea.

Però si el teu cas o d’un parent proper és el contrari, que de restrenyiment, vostè ha de saber que és molt important que vostè carbohidrats pròpiament, a més de consumir productes saludables que contenen fibra. Per això, les millors fruites i herbes són les següents:

  • Les maduixes: tenen un bon efecte laxant, però no cal abusar-los.
  • Les pomes: consumida en aquest cas, amb la seva pell perquè el seu cos empassar tota la fibra que hi ha en ella.
  • Cítrics: taronges especialment.
  • Kiwi: pel seu alt contingut en fibra.
  • Malva: herba que ha laxants efectes (no prendre més de tres copes d’una infusió que conté aquest producte)
  • L’Aloe vera: com la resta de productes, també té un efecte laxant.

Infusions i tes purs per a la diarrea i el restrenyiment

A més de fruites i herbes esmentat, hi ha també infusions i tes purs que ajuden a combatre el restrenyiment i diarrea, deixant-nos una sensació de benestar després de la seva presa. Llavors et presentar una llista de més efectius que, per descomptat, pot aconseguir en aromes de te:

  • Camamilla: aquesta planta té la virtut de disminució tot tipus de dolors i malestar gastrointestinal. És ideal tallar la diarrea, calmant, d’altra banda, l’acidesa-provocant-los. Poden prendre dos o tres gots al dia.
  • Regalèssia: que ens ajudarà a millorar els problemes de la diarrea, però també el restrenyiment. I és que a més de tenir efectes digestius, també té contra àcids.
  • Tes de tres anys: com bancha o kukicha. Aquests tes s’han emprat per tallar diarrea pesat, antiguitat.
  • Hibiscus: a més d’ajudar a tractar la síndrome d’intestí irritable (que poden provocar diarrea), aquesta flor és també ideal curar el restrenyiment. És recomanable portar no més de 3 tasses al dia.
  • Te vermell i el te negre: per les seves propietats astringents.

Altres tipus de tes i infusions per la diarrea i restrenyiment

Com sabeu, ens agrada anar sempre «més enllà». Per aquest motiu, a més per parlar d’infusions i tes purs que ens pot ajudar a millorar el nostre trànsit intestinal, teníem també menció un altre tipus de tes i infusions també trobem aromes de te i és ideal per combatre el restrenyiment o diarrea, gràcies a la combinació de tes purs, fruites i herbes esmentats, destacant el següent :

  • Te negre turc  : que conté Poma i canyella, que afegit al poder vinculant de te negre, esdevé un bon aliat contra la diarrea, així com deixar un gust agradable i una sensació de benestar a l’estómac.
  • Fruita infusió nens: que conté pomes, maduixes i kiwi, a més de baies de Saüc, que es fa en un bon remei contra el restrenyiment.
  • Infusió Carpe Diem: aquesta infusió és ideal tant per a la diarrea, pel que fa a ells restrenyiment l’ingredient amb què ha estat elaborada.
  • Te verd Àloe Vera: que com he dit abans, aquesta planta és ideal per a calmar els dolors d’estómac i acabat amb ells diarrea.
  • Verd i blanc sorbet te de llimona: per la Unió de poder de l’ingredient principal d’aquest te, la llimona.

Gaudir de l’estiu i els tes i infusions de te i té cura de la seva salut gastrointestinal aromes!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

1 comentario en «Tes, infusions i aliments contra la diarrea i restrenyiment»

Deja un comentario