Aquest estiu, donaré descans amb aromes de te al millor preu

té en verano

Més que un de vosaltres que ahir a la nit es va celebrar l’arribada de l’estiu. Aquesta època de l’any que, en general, tant com a tot el món i que als Estats Units se sent més alegre per ells llargues hores de sol que tenen després de la jornada, a més del bon temps i per ser temps de vacances i festes per a molts. Fixeu-vos en l’atmosfera i l’ànim de les persones, que passen moltes hores més al carrer i, també, deshidratat més fàcilment.

És precisament en aquest punt on avui volia arribar amb el nostre correu nou: la importància de la hidratació a l’estiu. I és que si tots els anys és important beure 2 a 3 litres d’aigua cada dia, a l’estiu pot no consumir-los i fins i tot augmentar aquesta quantitat quan premen sol i nostre cos demana.

Ha de tenir especial cura amb els nens i majors que no ha de passar llargues hores exposats al sol, evitant sobretot les hores de més calor (que tendeix a ells 12 del migdia fins a les 17 hores), a més donen de beure o mantenir hidratat si ells mateixos no ho fan per pròpia es. Pot ser saludables líquids o els aliments que contenen gran quantitat d’aigua, com en el cas de determinades fruites.

Per descomptat, una bona manera de consumir aquesta quantitat d’aigua ho fa prenent les tasses de te i infusions, ja que no només hidraten però, a més, per les propietats i beneficis d’aquests productes naturals, mantindrem al badia la nostra salut i, per què no dir-ho, la nostra línia, pateix molts alts i baixos en aquesta època de l’any.

Consells per quedar-se ben hidratat a l’estiu

Tot el món té clar que a l’estiu és quan hi ha més atenció que presten a la hidratació, però sap de veritat quan i de quina manera han que hidratar-nos? Eva Salabert, periodista i expert en temes de salut, va dir en www.webconsultas.com que no és així: «una enquesta recent ha demostrat que, almenys al nostre país, hi ha una manca d’informació sobre les necessitats d’hidratació, ja que el 70 per cent dels espanyols beuen menys de dos litres de líquid al dia, 36% dels enquestats va dir que ell bevia només quan tenia set «, i un de cada deu havia arribat a patir la deshidratació, la majoria d’aquests (60%) durant la temporada d’estiu».

És precisament aquesta idea de «esperar a tenir sed» un d’ells més grans errors que cometen i experts recomanen que no cal fer-ho, però sí n’hi ha que hidrat és de la següent manera:

  • La quantitat apropiada: com hem esmentat anteriorment, de 2 a 3 litres al dia. Si l’esport o compte més la suor, no us oblideu d’augmentar la dosi d’aigua.
  • D’aigua i altres productes que conté: com poden ser els tes i infusions naturals, ells a més sucs o fruites rics en aigua, que ens ajudarà a menjar aquella quantitat d’aigua al dia, especialment si no ens com molt l’aigua com a tal.
  • Beure temps: especialment si anem a passar el dia al carrer. En aquest cas, podeu prendre el seu propi termos i per tant sempre tenen aigua, tes o infusions. Aromes de te, podeu trobar una llista llarga de thermoses hermètics que no vessat, llarg suportar la temperatura del líquid i netejar fàcilment, a més de ser molt còmode de portar.
  • Evitar begudes alcohòliques i ensucrats: que no només ens donen més set. Però, per descomptat, podem prendre una copa de vi o una cervesa (a ser possible sense alcohol), el millor no és per tant canvi begudes saludables per l’alcohol.

Si ens hidratat correctament aconseguir que totes les agències del cos treball com és degut, orinaremos més i, per tant, s’eliminarà les toxines i millorarà l’aparició de la nostra pell. Vostè pot demanar més? Sí! Que m’agrada la varietat de sabors saludables que podem tenir barrejant aigua i te o infusió d’aromes de te.

Refrescar-se amb aromes de te

Quant sap que ens agrada ajudar a tenir cura de la seva salut, per aquest motiu, hem preparat una oferta especial de tes, especialment indicats per a aquesta època de l’any i que podeu trobar a n laseva botiga en línia, amb un 15% de descompte. Tes i infusions que recomanem prendre calent, calent o a temperatura ambient. http://www.aromasdete.com/blog/Ofertas-de-te-de-verano/ http://www.aromasdete.com/blog/ofertas-de-te-de-verano/ http://www.aromasdete.com/blog/ofertas-de-te-de-verano/ http://www.aromasdete.com/blog/ofertas-de-te-de-verano/ http://www.aromasdete.com/blog/ofertas-de-te-de-verano/ per què?

És és la millor manera de hidrat és i que el nostre cos no pateixen grans contrastos de temperatura. Expliquem: Quan el nostre cos s’empassa begudes calentes, el que aconsegueix és l’efecte esmentat «de refredament per evaporació», aconseguir que, sense augmentar el metabolisme, és menys i, per tant, ens sentim més còmodes.

I, quin tipus de productes que trobareu en aquest apartat? Tes i infusions fetes amb fruits que contenen grans quantitats d’aigua, com la cirera de te blanc Pai Mu Tan cirera ; Taronja, com la del te vermell Pu Erh Oasis o te verd taronger o un cúmul de fruita hidratant, com és el cas de la infusió el Carpe Diem, que també pot portar tota la família.

En definitiva, tes i infusions frescos i refrescants, que ajudarà a hidratar-se, mantenir la teva salut i la seva línia a la badia i al millor preu.

No pensis més i ja corre per aconseguir-los!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario