Tes i infusions per esmorzar: començar el dia d’una manera sana

Los mejores tés e infusiones para un desayuno saludable

Portar una vida sana i equilibrada no només implica prendre precaucions, dinar i sopar, sinó també en esmorzars, sobretot si tenim en compte que aquest últim és l’àpat més important del dia i, per tant, que ens cal dedicar per tal que el nostre cos pot menjar tots els nutrients que es necessita perquè podem realitzar la nostra tasca diària amb energia i entusiasme.

Per això, els experts recomanen els esmorzars saludables, en què no falten proteïnes i minerals que són necessaris per al nostre cos. Un esmorzar saludable i equilibrada en la qual es recomana canviar el cafè tradicional a una tassa de te o infusió, ja que també serveixen per despertar i són molt més saludables.

La importància de l’esmorzar

Hi ha molta gent que crida l’esmorzar i té un te o un cafè amb galetes, fins i tot amb res més. No obstant això, hi ha nombrosos estudis que coincideixen en la importància d’esmorzar, ja que depèn, en gran mesura, nostre estat òptim de salut. És tan important a prendre seriosament, que ha de menjar 20 / 25% de les calories que el seu cos consumir durant tot el dia.

D’altra banda, un esmorzar saludable i equilibrada és que millor controlem el nostre pes, que comprèn les calories en 4 o 5 menjars que hem de fer durant la resta del dia. D’altra banda, augmenta el rendiment físic i intel·lectual, proporciona les vitamines i minerals les necessitats del cos, a més de reduir el consum de greix.

Però el que hauria de ser en un esmorzar saludable i equilibrada? Experts coincideixen en els següents productes: tes o infusions; productes lactis; fruita i cereals que aporten fibra. A més i en quantitats moderades, també pot incloure carn, com Turquia o derivats de pernil cuit.

Els millors tes i infusions per esmorzar

Encara que te pot ser bo tenir al matí, ja que són autèntics fonts d’energia, la més recomanada per les mateixes propietats són els següents:

  • Negre te: ja és un gran estimulant tant per la ment, en què l’aparença física es refereix. Aromàtiques i fort gust, és un te molt digestives que contribueixi als seus nivells de colesterol en la sang a la badia des de primera hora del matí. Dins aquesta varietat de te, alguns dels que més s’utilitza per l’esmorzar tendeixen a ser el te negre esmorzar Eco, el te negre Earl Grey i el te negre Darjeeling, tant en la seva versió de l’Himàlaia en el tgfop1 (Finiest Pekoe de taronja daurat Tippy), però si com provar altres tes negres, té una àmplia varietat a la nostra botiga en línia.
  • Te vermell: per ser estimulant i ajudar a millorar l’estat d’ànim de les persones. Prendre al matí i veure com tot vostè sembla tenir altre color. Deixa de banda el mal humor i s’aprofita d’ells dies com si van ser els últims, gaudint dels quals més aviat. A més, te vermell també és bo per evitar el colesterol i ajuda a millorar els processos digestius. http://www.aromasdete.com/blog/tes-e-infusiones-para-el-desayuno-Comienza-el-dia-de-forma-saludable/dentro http://www.aromasdete.com/blog/tes-e-infusiones-para-el-desayuno-comienza-el-dia-de-forma-saludable/ http://www.aromasdete.com/blog/tes-e-infusiones-para-el-desayuno-comienza-el-dia-de-forma-saludable/ http://www.aromasdete.com/blog/tes-e-infusiones-para-el-desayuno-comienza-el-dia-de-forma-saludable/ http://www.aromasdete.com/blog/tes-e-infusiones-para-el-desayuno-comienza-el-dia-de-forma-saludable/ de les més recomanables són la Yunnan Pu Erh te vermell pu-erh tibetà, que és un gran facilitador de la ment, així com xocolata te vermell, que millorarà la seva aptitud o te vermell pu-erh 1r grau de l’agricultura ecològica.
  • Te blau o oolong te: qualsevol de les varietats de te blau trobareu aromes de te són ideals començar el dia, especialment si vostè no vol consumir te amb tanta cafeïna com vermell i negre o tan contundents sabors. En aquest sentit, recomanem per esmorzar a provar qualsevol d’aquells que són pures, com per exemple: la te Fancy Formosa oolong, te oolong de perla negra o oolong te Taiwan papallona
  • Rooibos: per a aquells que no volen començar el dia menjant proteïna o donar als seus fills d’aquest tipus de substància, el rooibos és una solució excel lent que, a més de proporcionar vitamines i minerals, també proporciona energia i ajuda a afrontar el dia com cal. Entre algunes de les quals trobem aromes de te: delícies de xocolata rooibos, per les propietats d’aquest darrer ingredient, ideal per a gent jove o nens d’estudi; Rooibos eco o nostres chai rooibos, que activen el cos i la menta de la persona de prendre’l. Aquest tipus de te, juntament amb te vermell, són també recomanem l’esmorzar d’atletes.
    Que sap, comença el matí d’energia i d’una manera saludable, amb un esmorzar saludable i equilibrada que falta una bona tassa de te i menjar un dia!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario