Tes i infusions pel fred

Tés e infusiones para el resfriado

Segurament, al llegir aquest article estan envoltats de de teixit paper i un mal de cap que és una tortura una estona, per no parlar d’algunes dificultats de respiració que sorgeixen quan estem refredats. Alguns d’ells són els símptomes més comuns d’una de les malalties més típiques d’aquest temps: de la tardor-hivern, quan més fred fa i els contrastos de temperatures, escalfadors, així com altres factors climatològics fer que els virus és ampliar sense cap tipus de barrera. I, no obstant això, hi ha això. Una manera molt natural i eficaç: Tingueu en compte els signes que natura ens envia i fer cas dels savis consells de la medicina natural, que no són sinó una acumulació de positiu experiències que han passat de generació en generació, demostrant la seva efectivitat, sense efectes secundaris.

I un dels productes que medicina natural es recomana per combatre els refredats i tots els seus símptomes, però també per evitar-los és prendre certs tipus de plantes i flors, en forma d’infusió. Avui ens volem centrar en alguns d’ells. Vostè parla sobre les seves propietats i beneficis per abordar un refredat.

Plantes i flors naturals contra el fred

Com hem dit, la natura és sàvia i mentre es recorren els seus diversos virus, són també en ella els mètodes naturals més eficaços per combatre-les, per exemple, quan es tracta de curar o evitar un refredat.

Llavors passava una llista d’alguns d’ells més coneguda i eficaç en aquest sentit per portar-lo de forma còmoda i pràctica, a través de tes i infusions naturals:

  • Ginger: sempre he dit de gingebre és una infusió, com camamilla o Linden, no ha desaparegut a qualsevol casa, tenen beneficis de salut grans. En aquest cas, també és adequat per a curar els refredats i problemes derivats d’ells, com el congestió nasal, mal de coll o problemes respiratoris. Hi ha experts en medicina natural que assessoren la ben calenta infusió de gingebreamb una mica de mel, llimona o pròpolis per augmentar l’efecte de la mateixa presa.
  • Regalèssia: això és una altra de plantes polivalents que aporta innombrables beneficis per la salut dels éssers humans. Entre d’altres, la infusió de regalèssia s’utilitza per millorar l’estat de les vies respiratòries, en general. I és que regalèssia és antiinflamatori i estovament propietats, que millorar la Via Respiratòria de la persona que pren 2 a 3 tasses per dia d’aquesta infusió agradable. De fet, utilitza de manera natural per millorar els símptomes de mals de cap, coll o faringitis, per exemple. També es recomana en casos de tos o asma. I tot això sense oblidar que actua com un antiviral natural.
  • Hibiscus: a més el preciós color i aquell gust tan peculiar que fa les delícies dels amants que els sabors lleugerament àcids, com aquesta planta, en infusió , és altament recomanat per a millorar tos o lluitar contra les malalties de les vies respiratòries, com la grip. De la mateixa manera i per les seves propietats antifebrifugas (aportades per l’àcid cítric), fan que sigui ideal per reduir la febre naturalment.
  • Tila: es diu que una de les millors maneres de treure el virus del seu cos és a través de la suor o orinar. En la mateixa connexió, infusió de tila permet aconseguir aquest efecte, sent, per tant, es recomana per al tractament de malalties relacionades amb el sistema respiratori, refredats, com ara reduir la febre, gràcies a la propietat antipirètics. De la mateixa manera, les propietats antiespasmòdiques i sedants, fer que Linden és un bon remei natural per a la lluita contra la tos, asma, grip o bronquitis, entre d’altres malalties comunes.
  • Te verd: no podia faltar en la nostra llista de l’estrella dels tes. Te verd que, segons estudis científics, té propietats úniques, no només a curar els refredats, sinó també per prevenir-los, reduint el nombre de dies que passem per refredats tot l’any considerablement. Un efecte que, segons la Universitat de Hèlsinki (Finlàndia), té validesa, tant en nens i adults. Un altre estudi, aquesta vegada a la Universitat de Shizuoka (Japó), va advertir dels beneficis que prenen 2-3 tasses al dia de te verd, per prevenir i combatre la grip. A més, el te verd també ajuda a obrir els bronquis, eliminant la fatiga que poden causar un refredat.
    D’aromes de te, no només recomanem que beure te verd que s’assequi, però també combinat amb regalèssia, llimona o menta, realçar els beneficis d’això a través d’aquests altres productes naturals eficaços.

Què esperes per lluitar contra el fred?

Entra en www.aromasdete.com i torna a somriure!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario