Tes i infusions amb fruita de temporada

Tés e infusiones con frutas de temporada

Avui podem trobar, pràcticament, tot tipus de fruita o verdura en qualsevol moment de l’any a causa de la seva producció en hivernacles encara que, en realitat, i com tots sabem, cada aliment té un període de temporada.

I això vol dir que un aliment és temporada? Bàsicament és el període de temps durant el qual l’aliment es troba en el seu millor moment. Dit en altres paraules, la natura és sàvia i cada temporada ens dóna el que necessitem. I a l’estiu, les fruites de temporada són les següents: cirera, síndria, meló, pruna, gerd, llimona, préssec i mango.

Hi ha molts avantatges de consumir fruita de temporada:

 • És fruit més sana, natural i ecològic, ja que no serà necessari l’ús de productes químics ni pesticides. La ingesta de vitamines, minerals i altres nutrients essencials romandran intacte i ens pot aprofitar d’ells.
 • Són aliments molt més sana i saborosa, que han crescut de forma natural, sense utilitzar productes que afavoreixen la seva ràpida evolució han estat recollits en el moment de maduració adequat.

A més dels avantatges en el consum, hi ha altres avantatges com el preu, que és més econòmic, ja que la producció és més gran i la ha crescut sense additius ni pesticides, ens preocupem per l’entorn, ja que estalviem en emissions de CO2.

Després de revisar quins són els fruits de l’estiu, així com els millors tes i infusions de fruita per gaudir d’ells sabors més refrescants i naturals. I és que la fruita és el protagonista de molts dels nostres tes i infusions pels seus múltiples beneficis per a la salut amb antioxidants, propietats estimulants i energètics:

 • Cirera: és una fruita amb algunes aportacions nutricionals excel·lent, a més de nombrosos beneficis. És una font rica de beta-carotè (vitamina A); també ajuda a regular el ritme cicles cor i son cos; És ric en vitamines C, E, potassi, magnesi, ferro, àcid fòlic i fibra; redueix la inflamació i els símptomes d’artritis i és una bona font de fibra important per a la salut digestiva.
  Desenvolupat partint de cireres i te vermell de la màxima qualitat, el te vermell Pu Erh Draculin es caracteritza pel seu intens sabor i aroma de cirera. Beure de dues a tres tasses al dia d’aquest te millora el trànsit intestinal, a més de la circulació sanguínia.
  Va te vermell Pu Erh cirera està fet amb autèntica cirerer japonès, ideal infondre tant amb llet com en l’aigua. Descobreix els seus molts beneficis per al cos.
  Si el que necessita és una reacusació de vitamines, proveu el bosc encantat Rooibos amb elderberries, groselles, cireres i maduixes, una infusió de propietats saludables i gran font de vitamina C, D i E.
 • Meló: rica en aigua (90% d’aigua en la seva composició conté), proporciona les vitamines A i E i actua com a laxant, diürètic (ideal eliminar les toxines del cos) i ajuda a neutralitzar l’acidesa. Sabor cítric i fresc infusió Carpe Diem es compon d’una combinació de flors fruita – Poma, meló, taronja – que fan que sigui un veritable font de vitamines i minerals.
 • Gerds: és molt ric en vitamina C, amb una molt important activitat antioxidant, que ajuda a prevenir l’aparició de càncer. També és útil per prevenir malalties cardiovasculars. I, a més, conté una activitat important antiinflamatori. Refrescant, lleugerament dolç el te blanc Pai Mu tan maduixa ha estat elaborat amb raw materials de primera qualitat, on les maduixes són els principals protagonistes, cireres o gerds deixar ningú indiferent.
 • Maduixa: a més a més al seu poder com a antioxidant, és conegut per la seva capacitat antiinflamatòria i promotor de la salut en general: són baixos en calories, són carregades amb antioxidants, són una font rica en vitamines, contribueixen a la salut òssia potenciar la salut ocular i tenen un efecte antienvelliment. El te verd i blanc sorbet de maduixa, amb maduixa, mango, pinya i talls de taronja, fa que en una gran font de salut.  Tfruites de Pu Erh e vermells del bosc, gràcies a la cuidada selecció de dos tipus de baies de recuperarem – maduixa i mores – és una font natural de vitamina C i un, així com un potent antioxidant i la crema de greix.
 • Llimona: és un remei molt popular per alleujar els refredats i mal de coll. També pot alleujar les migranyes, per les genives que sagnen, així com per a desintoxicar l’organisme. Te negre amb llimona orgànica ajudarà a recarregar les defenses del cos i a recuperar-se de fatiga.  Afruitat, fresc, diürètic i carrega de vitamines. Així que el te verd ecològic Macedònia, amb trossos de Poma, te verd, llimona, menta, Aciano i natural aroma flor closca.
 • Préssec: és ric en fibra, conté vitamina C, és beneficiós per a la pell i el cabell, és un protector vascular (millora la microcirculació venosa) i baixes calories.  Si ets d’aquells que com vostè començar activament al matí, l’esplendor de te verd el portarà tota l’energia que necessita, amb peces de trossos de préssec i pinya.
 • Gestionar: gràcies al seu contingut de vitamias A i C és un fruit molt antioxidant que ajuda a protegir-nos de la malaltia cardíaca. És ric en ferro, coure, magnesi i calci; i es recomana estar presents en les dietes que contenen 83% d’aigua. Refrescant, afruitat i ple de personalitat, l’ ecològica te negre tropical és una injecció real de vitamines i minerals, amb peces de mango i pinya.  Una altra opció és el verd i blanc sorbet de Mango orgànica. Les aromes predominants són de mango i coco, arbres fruiters que donen, a més, un gust dolç a la beguda, i alguna cosa que contrasta amb el toc àcid de les botons de rosa.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario