Te o infusió al carrer

Gràcies a vasos de calor o tes i infusions a piràmides, ara podeu vostra beguda preferida allà on sigui que vagi. Porten al carrer, a l’oficina o quan fora de viatge. Aromes de te, té una llista d’accessoris que t’ajudarà a fer-ho té e infusión para llevar

Aquests dies de Setmana Santa hi ha moltes persones que surten de casa seva, aprofitant el seu temps lliure, anar de vacances uns dies o per a un petit descans durant el dia en algun lloc prop interès Turisme, esport o oci.

I, per descomptat, quan sortim de casa no gaudim de les mateixes coses que tenim a casa, per exemple, de la nostra manera de cuinar o begudes amb molt plaer que es preparen a la cuina de casa nostra, com una infusió o un te natural.

No obstant això, no tenen per què renunciar a això, nostres te o infusió si hem fet a casa i posar-lo en un termos, per exemple, en una tassa tèrmica o recuperar una bosseta de te, com que trobaran en caixes de 20 aromes te piràmides.

Te de dur a

Si és que els agrada beure el seu favorit allà te ves per on, no donar per prendre el te preparat o la bossa tanca correctament amb herbes te o infusió en ella.

En el cas que voleu prendre que aquest preparat ha de tenir en compte que per a que te o infusió no perdut el seu sabor original, no pot estar moltes hores atrapats en un termos.

A més, igual ni et faria a casa, vostè hauria no abusa de tasses que vostè beu, especialment si vostè va a prendre un llarg viatge. Tres o quatre tasses al dia són suficients.

Per dur-lo, més indicat és fer-ho en un termos o vidre tèrmic. El preparen amb anterioritat com si fos a prendre a casa i, un temps finalment la estimada de temps de preparació, l’agafen el termos, juntament amb la quantitat de sucre o edulcorant.

Per calcular quant ha de prendre te, així com edulcorant, només es multiplica per dos o tres (el nombre de tasses que vostè va a prendre), aigua, te/infusió i edulcorant.

Normalment, el termos retenir la calor del producte que és abocar-los, però no tot el que li agradaria, tan també pot optar per prendre fred, que també és deliciós.

I si vas de diversos dies? Ni de preocupació. Hi ha ebullidores d’aigua molt còmoda i compacta per portar en un viatge i que ocupen poc.

Així degudament en la seva motxilla o bossa, vostè pot posar la seva infusió/te tancat (igual que les piràmides que preparem essències de te), el seu edulcorant si desitgem, una ampolla d’aigua i gaudir!

REMEMBRE per sempre tenir la infusió de te de portar!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario