La importància de consumir te i infusions calentes

La importancia de consumir tés o infusiones calientes para la salud

Quan pensa en begudes calentes, normalment, ens ve a la ment la imatge de l’hivern, la manta, llar de foc… i agradable i més aviat que nosaltres sentim sentir aquella calor gira el nostre cos per fer-nos sentir molt millor del què eren. Però, de fet, això és només un dels molts avantatges que nosaltres per prendre begudes calentes, especialment si estem parlant de tes i infusions naturals. I consumir-los, no només a l’hivern o en els dies que fa fresca, però durant tots els dies de l’any.

A continuació expliquem algunes de les principals raons per què diversos estudis recomanable consumir tes i infusions calentes:

  • Accelera el metabolisme: per què és bo per prendre begudes calentes durant el dinar. Pot semblar estrany, perquè normalment consumim begudes fred o el temps, però si prenem tes o infusions calents, nostres cossos assimilar millor els nutrients i, per tant, el metabolisme funciona millor.
  • Digestiu: a 30 graus, la medicina ayurveda, la més antiga i més tradicionals de la Índia, assegura begudes com ara tes i infusions que ens ajudi a fer la digestió millor, així que cal unir-se a aquesta idea a l’esmentada.
  • Ajuda a suar: begudes calentes ajudar-nos a suor i, per tant, que està regulada temperatura del nostre cos, especialment a l’estiu. De fet, si prenem begudes calentes, ens sentirem molt més freda, malgrat el barrejades tenen que pot semblar.
  • Disminuir les infeccions: si estem refredats o flus, infusions i tes naturals ens ajuden a alleujar dolors de coll, diluir moc i a obrir els nostres pulmons, així que també ens ajuda a tenir cura de nosaltres de manera natural. De fet, un estudi de la Universitat de Cardiff, assegura que prendre una infusió calenta ajuda a mitigar el dolor i el malestar en aquells moments, fent un efecte similar a la de la morfina.
  • Evitar la incrustació de greix: durant els àpats, especialment aquelles que són més greixosa, calents, com ara el te verd i altres infusions fetes begudes d’herbes naturals, permetrà que els greixos no estan fixats tan fàcilment en el nostre cos, com faria begudes fredes.
  • Protegeix el seu cor: molt begudes fredes fa nostre bomba sang cor més lentament que si fem prendre begudes calentes naturals.
  • Salut del tracte uterina: aigua calenta ajuda a netejar-lo, actua com un diürètic natural. En cas d’infeccions del tracte urinari, és recomanable afegir unes gotes de llimona per acabar amb ells.
  • Millora el nostre estat d’ànim: i equilibra el sistema nerviós. Segons un estudi realitzat per la Universitat de Colorado, persones que prenen begudes calentes, contra persones que prenen una mica fred, sempre responen de manera més amable que el segon.

Entre algunes de les que els experts recomanen com el millor per aconseguir els beneficis esmentats, experts recomanen infusions: te verd, te negre i te negre.

D’altra banda, en termes d’infusió, aconsellen especialment els següents: camamilla, aquells que contenen canyella, com per exemple, nostres secreta rooibos est;  el rooibos fantasia de tardor ecològica; infusió antiestrès o rooibos chai, begudes, tots ells, molt digestives.  A més, també et convidem a nostres infusió digestiva, intenta acompanyar plats o portar-los entre els àpats i calent.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario