Espècies en el te: protegeix amb ells l’estómac

Nadal és una època de grans festes i excessos, raó per què el nostre estómac pateix molt, donant lloc a disturbis, descomposicions i vòmits fins i tot, de vegades. Per solucionar-ho, naturalment i tractar de no excedir massa, hi ha algunes espècies que tenim a mà per ajudar a millorar el trànsit intestinal i digestions pesades, se sent una sensació de alleujament i benestar. Prendre el te o infusió, sempre serà molt més agradable

especias

Problemes gastrointestinals són, per desgràcia, molt comú a tots els éssers humans. Problemes que, a més, hi apunta en certes èpoques de l’any, com és el cas de Nadal, ja que són dies d’abundants àpats, augment de la ingesta d’alcohol i greixos que no són altament recomanables per al nostre cos, fins i tot si tenim-lo ben acostumat, i habitualment, podem seguir una dieta saludable, equilibrada.

A més, qui acostuma a patir amb l’estómac, per exemple, a causa de la seva irritable (s’estima que un de cada sis persones a Espanya pateixen) o la zona del seu cos és ressentit quan prenen certs aliments, perquè la intolerància que no saben que poden ser moderat o fort.

En aquest sentit i per resoldre aquests problemes en una conducta oportuna o per reduir-los, si té una malaltia gastrointestinal crònica que necessita saber que hi ha certes espècies que ajuden a regular el nostre intestí, oferint-nos una sensació de benestar i tranquil • litat i evitar així la inflor o ardor d’estómac.

Aromes de te que coneixem bé el poder que tenen aquestes espècies i per això, en alguns dels nostres tes i infusions els trobarà. En aquest camí, quan pren que te o infusió, no només gaudiran d’una beguda calenta o freda, que t’agrada molt, però, també, et sentis fenomenal.

Aquí són algunes de les espècies més comunes i l’abast de la mà, ja sigui a les botigues naturistes o a través de nostres tes i infusions.

Espècies per millorar la seva salut

Regla general, les herbes que llavors anem a parlar, així com també ser poderosos antioxidants, ajudar-se en els següents processos:

  • Stimulate metabolisme, a causa que són rics en nutrients.
  • Stabilize nivells de sucre en la sang, és a dir, els nivells de sucre en la sang. Algunes espècies ajuden a regular la glicèmia i controlar la insulina, al mateix nivell que té certs medicaments específics per a les persones diabètiques, però sense efectes secundaris, al tractament és d’un producte natural.
  • Tenen poderós, anti-inflamatòries propietats , gestió donar-nos una sensació de calma a la zona inflades i benestar, en general.
  • Els anti-bacterianes i viral contra, ideal a l’atenció per a nosaltres en aquesta època en la qual tot són tan propensos a refredats, tos i altres.

En aquest sentit, les espècies més comuns en el mercat i més eficaços aquestes finalitats són les següents:

  • Basil: és una herba amb un gran potencial anti inflamatori, ajudant a combatre les malalties causades per l’intestí inflamat i molt recomanable, per tant, per a persones amb síndrome d’intestí irritable. A més, contribueix a l’eliminació de bacteris perjudicials que els provoquen aliments intoxicacions, una cosa que és molt habitual en aquesta època de l’any.
    Dins els nostres productes, infusió Buenas Noches incorpora aquesta herba, el que ajuda a que les digestions de nit són molt millors.
  • La Canela: sens dubte una de les espècies amb el màxim nivell d’antioxidants que es coneixen. Gràcies a les seves propietats, ajuda a nivells de sucre en la sang de control a la sang, que augmenten considerablement durant les vacances de Nadal, si no estem atents. També és un anti natura inflamatòria, no només per millorar el trànsit intestinal, però també dolor de músculs. Hem no poden deixar d’esmentar, que és recomanable per a persones amb problemes de cor i per a estudiants en temps de proves, ja que ajuda a concentrar-se.
    Hi ha nombroses varietats de te i infusió que trobaràs a la nostra botiga Web que contenen aquest producte, per exemple: el te vermell pu erh canyella chai te de negre, mu de te blanc pai bronzegi Buenas Noches o contra l’estrès i rooibos infusió Chai. Aquestes i moltes més trobar-los aquí.
  • Cúrcuma: curcumina en l’ingredient principal d’aquest petit pebre taronja que actua com un poderós contra inflamatòria, amb efecte comparable als medicaments provades, però, per descomptat, sense efectes secundaris. També es recomana per a persones que pateixen la síndrome d’intestí irritable prendre infusions fetes amb aquesta espècie, també millorat estatus fetge i prevé malalties del cor, per no esmentar que ajuda a retardar l’aparició de Alzheimer, ja que disminueix la inflamació i l’oxidació del cervell.
    Aromes de te tenim dona vitalitat, infusió que contenen cúrcuma.
  • Ginger: és un dels nostres favorits i sens dubte pot trobar en 12 dels nostres productes. Conté més de 25 tipus d’antioxidants i és ben conegut entre les dones embarassades o persones que han patit els vòmits i nàusees, tallant-los de forma natural. D’altra banda, gràcies a les seves propietats antivíriques, també ajuda a combatre dolors de coll causades pels refredats, tan comuns en aquesta època de l’any, així com ajudar a millorar la respiració, per la seva expectorant. I, per descomptat, no us oblideu el seu poder de lluita contra malalties inflamatòries, ideal per combatre inflamació de l’intestí.
    Alguns dels nostres tes i infusions inclouen: te negre chai, infusió de te verd de te negre, Carpe Diem o chai pakistanès.


¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario