Te per Nadal o Nadal te: una tradició anglès que va més enllà de les fronteres

Anglaterra és el país europeu de te per excel·lència. Allà, perquè des de l’era victoriana van prendre un te especial per aquestes dates, que compta amb un aromatització i sabors d’aquesta època i el seu objectiu era protegir a qualsevol persona a prendre’l fred que caracteritza el Nadal.

hot_christmas_tea-t2

En les últimes setmanes de temps han recalcat la importància de mà té un te o infusió adequat per a les festes que normalment ens donen durant les vacances de Nadal no afecten la nostra salut, especialment al nostre estómac i silenciosament gaudir aquests dies amb la família, sense remordiment o dolor budells o altres conseqüències que ningú li agrada passar.

Però, també, un bon te o infusió ens ajuda a sentir una sensació de benestar i plaer i entrar en calor en aquests dies tan freds de l’any i, com anunciar-los els meteoròlegs, aquest Nadal ha de ser molt, però que molt fred. Per tant, res millor que un càlid del deliciós tes o infusions de les aromes de te.

I si hi ha un país d’Europa que estan familiaritzats amb els beneficis del te, que és Anglaterra. «, Ja des de la victorià, hi celebra una tradició de Nadal en el te: el conegut com «berenar Nadal» que, similar a la resta de l’any era costum prendre el te de les cinc, però sempre va ser te vermell o te negre, que s’assequi, aquesta època es fa un especial: l ‘ te Nadal» o te de Nadal.

Te de Nadal / tetera de Nadal

En major o menor quantitat, en tots els països és costum menjar en excés durant el Nadal. Per això, sempre és bo tenir cura amb què tenir i, sobretot, per tenir a mà un te aquella banda d’animar-nos els sentits, també ens sent fenomenal. Aquesta és la funcionalitat que el te de Nadalva ser creat.

Si bé és cert que avui hi ha moltes variants d’aquest te, l’original es compon dels ingredients següents: negre te, gingebre, canyella i pela de taronja. Un sabor molt similar al nostre rooibos chai, també amb canyella i gingebre o te negre Pakistan que trobareu a www.aromasdete.com

Un te la tradició diu que ens ha infusionarlo amb aigua i que algunes persones afegir mel o sucre per a un toc dolç. Altres, també afegir-li una rodanxa de llimona i una gota de llet, no perdre la tradició anglesa de te amb llet.

Com deia, l’objectiu d’aquest te és acte com un digestiu natural, que ens deixarà en el paladar un gust molt agradable, a més ajuda a controlar el nostre colesterol i el greix acumulat en el nostre cos. Benestar total!

TES específic per a la Nadal

Si no heu arribat a temps per comprar unes vacances específiques te, no et preocupis: encara podeu nostres promocions Nadal. Entre tots els productes que trobaràs a l’apartat anterior, hi ha tres infusions que són específics per a aquestes festes, aromatització i productes que s’han fet:

  • Passió dolç de oolong te: passió dolç oolong també conegut com te blau, té un dels ingredients més tradicionals d’aquesta època: Torró.  Un te molt suau que tenen sabor estimat de forma especial per acabar de forma més dolça i agradable el seu menjar i sopar en família. Destaca d’aquest te és la més purificació de tots conegut i, a més, té molt poc de proteïna, així que vostè pot prendre a qualsevol hora del dia.
  • Te blanc Pai Mu tan Nadal: especial Variant de nostres Pai Mu Tan tradicional, a la qual s’han afegit les cireres i ametlles, ingredients que formen part de moltes postres típics d’aquesta època de l’any. Realment agradable i suau, sabor agradable. No us ho perdeu!
  • Blanc Pai Mu Tan te nits blanques: és cert que es ven tot l’any, però els ingredients que es produeixen de tenir un Nadal típicament aromatització. Ser un te molt suau i tenint només cafeïna, és molt relaxant i calmar ràpidament ardor d’estómac provocant les festes de Nadal. Un te que no pot faltar a taula!

    Bon Nadal a tod@s!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario