Les maiko te: un molt especial a casa de te de Japó

En moltes pel·lícules i documentals, hem vist la tradició de te i la arrelada en la cultura japonesa. Aquesta planta era importat de la Xina l’any 700, però va ser entre el 14 i el segle XVI quan prenent es va popularitzà entre tota la població del país.

La varietat més utilitzat per la japonesa del te verd és considerat qualsevol bona ocasió per al seu gaudi. Quan es parla d’aquesta beguda i Japó cal esmentar el te, casa de Te Maiko. Aquesta casa és dels més reconeguts, no només en el país d’Àsia, però a nivell mundial en la venda i la producció del verd te.

Singularitats de Maiko te

Com s’indica en el lloc web de Maiko te, en aquesta fabricació de casa una col·lecció i producció de qualitat verd, sent màxima la seva «donar als nostres clients el millor possible te«, una cosa que compartim en aromes de te, on ens preocupem per trobar el millor mercat de matèries primeres.

Aquesta empresa va començar l’any 1950, conegut com «Les plantacions de Fugenji«. A principis dels 70, estratègia de la companyia canviada pel nom de «Maiko no Cha» no només però també creant un sistema de venda directa. Des de llavors el te casa no ha parat creixent i nombrosos guardons. En el segle XXI és l’empresa ha internacionalitzat i exporta els seus productes a nivell mundial.

A la zona de Kyoto on es troba aquesta empresa, té un clima propici per al cultiu de cafè, estius càlids i freds hiverns. La terra on es conrea aquest te està drenat amb les aigües del llac Biwa, aportant nombroses nutrients per les plantacions.

Tipus de te verd japonès de qualitat

Te les maiko creix diferents varietats de te verd, com la Gyokuroi Sencha, Houijicha, Matcha Genmaicha. Tes verds de gran qualitat i prestigi que, com bé saps, pots trobar en aromes de te, com són les següents:

  • Gyokuro Asahi verd japonès: és un dels més populars al seu país, tenir una major quantitat de proteïna el verd japonès. Sabor dolç i penetrant.
  • Genmaichaverd: és una barreja de diferents tipus de te verd i arròs rostit. Té baix contingut de proteïna i gust suau i refrescant.
  • Verd Sencha Fuji: al costat de Gyokuro és un dels més apreciats i especials japoneses tes. Sencha varietat és la més produït en aquest país, no obstant això, la variant de Fuji és més especial que el comú i al paladar és un sabor fresc.

Te maiko, sens dubte, és una casa que s’encarrega de la seva producció i posat molt esforç en el qual seus productes segueixen sent alguna cosa exquisit d’alta qualitat.

Curiositats de la tetera i Japó

País asiàtic és un poble expert en tot a veure amb la cultura de te i algunes referències que hi ha a aquest entorn de beguda:

  • Per la japonesa, te beure és com l’aigua potable. Van gaudir-ne a esmorzar, dinar o sopar.
    Tan important és aquesta beguda que es poden demanar en bars, restaurants, botigues, venda, etc..
  • Podeu veure aquesta beguda, fins i tot embotellada.
  • En alguns temples o jardins serveix aquesta beguda als turistes com una benvinguda.
  • El ritual de servir el te és tot un esdeveniment. De fet, s’imparteix l’ensenyament d’aquest acte en algunes universitats.

Com que no he ja dit, cal anar al Japó per degustar els millors tes d’aquesta part del món. A la nostra botiga en línia, a més de les esmentades, vostè pot trobar altres varietats de te verd que li enamorar.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario