La cerimònia del te xinès: Cha de Fu Gong

Actualment, el «art del te» és evident en cada racó de la Xina. La majoria dels erudits creuen que la cerimònia de la Fu Cha Gong es va originar a la província de Fujian, Xina sud-est, on va néixer també la producció de te Oolong i la seva exportació; altres, que era a la ciutat de Chaoshan a la província de Guangdong, on va néixer aquest singular art.

De qualsevol manera, el te a la Xina és gairebé una forma de vida, més enllà d’una beguda. Solia demanar perdó, per entretenir la família o portar persones i sobre el te és tota una cerimònia per preparar i servir it

El te en cerimònia Xina o Cha de Fu Gong, tradició influenciat pel budisme, combina la recerca de la plenitud dels sentits i la asserenant la ment, amb un màster que ha millorat amb el temps d’aconseguir el millor te.

Preparar un Fu Cha Gong és altament importants la qualitat de l’aigua i la temperatura, que pot variar segons el tipus de te que preparen. La tradició xinesa de beure te s’utilitza normalment per a preparar te Oolong (molt més suau i aromàtic que els populars te verd, te vermell o te negre) i adequat és ús teteres petita, preferentment de fang.

Preparació:

La cerimònia del te a la Xina es realitza en els passos següents:

  1. Escalfa l’aigua a la temperatura desitjada (85-90 ° C per a la majoria de oolong).
  2. Posar aigua a bullir i els bols en safata. Esbandida el te i els bols amb aigua calenta per fora i per dins és anar Robinho. Després d’estar buit.
  3. Omplen d’aigua calenta de la tetera i cobreixen les fulles. Després d’uns 10-15 segons, disposar de la infusió de primera, ja que es realitza per rentar-los les fulles.
  4. S’afegeix l’aigua calenta nou fins que la capacitat és ple. Substituir la coberta. L’aigua sobre la part superior, continua abocant estona deixa el te estand. El temps de descans es depèn de la varietat, però ronda el un min.
  5. Aboqui la infusió en les copes, sense omplir-los tot diverses vegades fins que siguin plens. Això es fa per assegurar que tots els bols d’ells contenen el te de la mateixa intensitat.
  6. Depenent del tipus i la qualitat de les instal·lacions es poden fer fins a cinc infusió successives.

Estàs preparat començar en l’art de te? Vostè va anotar algunes varietats de te de te oolong (te blau) amb el qual podeu anar practicant i convertir en un veritable mestre:

  •  Oolong Làctia: cultivat a Fujian (Xina) és un te semifermentado que es caracteritzen per la seva cremositat i l’aroma i sabor a la llet. Es poden ajuntar perfectament amb sabors dolços i salats.
  • Oolong te, Pouchong: seu sabor combina un toc de caramel, així com fruita. També predomina el gust del meló i ofereix beneficis per a la salut, com ara: seves poder antioxidant i digestiu, a més de ser molt diürètic i ajudar a reduir el colesterol dolent en sang.
  • Oolong te, perla negra: una obra d’artesania. Complex i aromàtiques, quan intenteu que et donaràs una mel de gust agradable i fruites tropicals, com bé com uns tocs de vainilla. Això hauria d’afegir un punt floral. La seva textura és fina i suau.
  • Oolong te Lima-llimona: una autèntica font de nutrients i vitamines, la lima no només ens dóna aquest sabor agredolç, però també aporta fibra i energia. Que ens protegeix dels refredats i mal de coll.
  • Gerds de te te oolong: una fruita que brots de salut des de tots els seus porus però que, a més, proporciona benestar a tot aquell que ho demostra. Combinat amb el sabor suau i únic de te oolong, podem dir que el resultat és espectacular.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario