Tes i infusions per tractar la diarrea

Tés e infusiones para tratar la diarrea

La ingesta d’alguns aliments contaminats, una infecció causada per virus o bacteris, l’estrès… tots tenen sentit en més d’una ocasió les incomoditat que implica una diarrea. És normal que aquesta és una situació provisional, per la qual es detallen alguns consells per tractar-la , així com una selecció d’infusions i tes especialment indicats per acabar aquest malestar incòmode.

Diarrea, restrenyiment, és no una malaltia en si mateix, sinó un símptoma d’un trastorn de la gravetat depèn de la causa que s’originen it Diarrea es caracteritza per l’evacuació de la femta aquosa, sense forma, que provoca una baixa absorció d’aigua i nutrients freqüent. També, pot anar o no acompanyat de dolor en l’estómac, debilitat, nàusees, vòmits, espasmes abdominals (rampes estomacals), febre o pèrdua de gana.

En el cas d’un molt aguda o prolongat – diarrea més de 48 hores – i si hi ha febre alta, dolor abdominal agut o greu malestar, ha d’anar al nostre metge realitzem una avaluació, si el pacient és un nen o un ancià a causa del risc de deshidratació més. Encara que com esmentat al començament de l’article, tendeixen a ser un episodi fugaç, així que podrem emprar una sèrie de mesures casolanes sense efectes secundaris a sentir-se millor, com que ells veuran més avall.

Tractaments de casa per la diarrea

  • Nadó molta aigua: mantenir és hidratat és una de les coses més importants que hi ha que quan pateix diarrea com el cos perd fluids i electròlits que poden causar deshidratació. És essencial per beure molt líquid, com ara suc de fruita, suc de verdures, herbes, tes i infusions.
  • Nadó infusió de camamilla o te de menta: tant la camamilla com el te de menta són de gran ajuda per a ells, alteracions digestives, disminuir el dolor associat a ells rampes intestinal i la disminució de la freqüència de les deposicions, per les seves propietats astringents. A més, taronja pelar te és un altre eficaç remei casolà per controlar els símptomes associats amb diarrea. Nostres Te vermell Pu Erh Oasis està fet de pell de taronja i aromes naturals, també ajuda a desinflar la digestió inflamat i pobre estómacs i els intestins. D’altra banda, el Rooibos bosc encantat, és una altra opció per tractar la diarrea. I és que les propietats que li donarà a aquest te és que és capaç per tant tallar la diarrea. És recomanable portar un parell de tasses al dia.
  • S’empassa electròlits: el plàtan li proporcionarà potassi i altres electròlits que es perd amb la diarrea. Vostè pot menjar aixafat amb un toc de llimona. També, la pectina present en el plàtan és un tipus de fibra soluble que ajuda a absorbir líquid en els intestins i, per tant, alleuja el problema de Lee aquosa. Vostè també pot consumir begudes esportives, que són rics en electròlits.
  • Llimona: és molt astringent, per tant el seu suc és molt eficaç tractar la diarrea. També pot intentar beure diverses tasses al dia de te llimona negre ecològic, el gust es caracteritza per la presència de llimona, us ajudarà a recuperar de forma natural i saludable. Ell herba de llimona es caracteritza, a més per la seva acció antioxidant de propietats, ajuda a combatre certs tipus de càncer, per reduir els símptomes de refredats, còlics, diarrea o dolor abdominal, entre d’altres. Verd amb te d’algues, fet amb herba de llimona, aroma de llimona natural, Matt i miques d’algues pot ajudar a tallar la diarrea.
  • Dieta suau: vostè ha de menjar una dieta suau per deixar la resta al sistema digestiu. El menú pot compondre és d’arròs blanc amb pastanagues cuites, pollastre a la planxa amb llimona o peix blanc cuit i un iogurt natural o una poma rostida, sempre que ho diarrea no és molt greu. Evitar aliments fregits, guisats i cuina picant. També podeu fer brou, però és important que vostè empassar-lo lentament. Un iogurt amb probiòtics poden també resulta molt útil.
  • Ginger: és excel lent per al sistema digestiu i també es pot utilitzar en el tractament de la diarrea. Quan la infusió de gingebre és consumit dues o tres vegades al dia, alleuja rampes i dolor abdominal que a vegades acompanyen diarrea. Pebre rosa, present en el Rooibos gingebre i llimona orgànica, també té propietats de tallar la diarrea, a més, la ratlladura de llimona, que té propietats digestives.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario