Te amb llet o amb aigua?

Per a gustos els colors. En que, mentre que alguns pensen que infondre el te amb aigua només és més normal, no podem oblidar que hi ha moltes altres persones que ho fan amb llet i, fins i tot, països on normal és fer d’aquesta manera, com és el cas del Regne Unit, el Marroc o Hong Kong és molt arrelat el costum d’agafar d’aquest formulari.

Així, és allà qualsevol camí correcte prendre el te? És una qüestió de gust? De costums? Deixem que les pròpies preguntes de resposta.

Desavantatges de te amb llet

Prendre el te amb llet és una pràctica molt estesa en alguns llocs del món, com deia abans. Encara que no és dolent per a la salut, sí cal destacar que la combinació d’ambdós fa te a perdre algunes de les seves propietats. Llavors farem constar alguns desavantatges de pren amb llet:

  • Estudis científics diuen que prendre te amb llet es perden certes propietats que estan associades amb el te. La caseïna de la llet fa que la protecció de les molècules del te no complir la seva funció. És també inhibeix els efectes de les catequines i, per tant, es perd la majoria d’ells els beneficis que porta la nostra beguda.
  • Canvi de color: pot semblar que no és important, no obstant això, per fer aquesta barreja, l’intens color canvia a un completament diferent.
  • Canvi de gust: llet canvia completament el gust del te. No té res amb prendre l amb aigua, ja que d’aquesta manera es pot veure cada tonalitat i intensitat, una cosa que es perd amb la llet.

Aquests són alguns desavantatges de fer aquesta combinació. No obstant això, hi ha molta gent que pren amb llet i, en aquest cas, els experts recomanen seguir certes directrius per tal que, a més d’aquesta manera, l’experiència de beure te és molt agradable.

Varietats de te que es poden combinar amb llet

Abans d’esmentar el que són tes ideals per fer aquesta barreja cal assenyalar que hi ha una manera adequada de preparació. Molts de nosaltres pot pensar que primer hi ha que afegir a te la llet, però no és així, però a la inversa. Això és perquè si es fa incorrectament, els tanins disminuir la seva astringència i les proteïnes de la llet és desnaturalitzat. Per això, que recomana és realitzar la infusió i es deixa reposar uns minuts i, posteriorment, afegir el fred de llet.

Tornant al tema que centres aquest post i també més hem dit anteriorment, una mica de te són més adequats per a combinar-los amb te. En general, el te negre és que millor acceptar-ho. Aromes de te tenim algunes varietats perfectes per a aquesta combinació, per exemple:

  • Esmorzar te negre: el seu nom és perquè que aquesta varietat és que, per tradició, es pren sempre en anglès. Funció de si voleu un sabor més o menys forta, afegir més o menys quantitat de llet. Aromes de te, aquest negre és de producció ecològica, varietat Assam i Sumatra des de l’Índia.
  • Earl grey: continuar amb les tradicions d’anglès. Te negre de Earl Grey és un tipus de te amb bergamota i que sovint s’utilitza en el famós «berenars». Aquesta infusió, que podeu comprar en aromes de te en la seva natural o ecològica i és ideal per infusionarlo amb llet o aigua i alta qualitat.
  • Te negre pakistanès: un tipus de te molt picant. De tant en tant, directament es prepara amb llet o afegint-lo més tard; Això varia depenent del seu gust.

A més ells tes negre, ells vermell tes també combinar a la perfecció amb llet, especialment els que es combinen amb fruites, com per exemple, nostres te vermell Pu Erh cirera, la canyella de te vermell Pu Erh, tant perfecte per prendre l’esmorzar o, entre altres, la te vermell Pu Erh xocolata.

En alguns països que la tradició o cultura de te amb llet preval enfront gaudir el sabor intens i natural prendre amb aigua. Tots els gustos són diferents i l’elecció és molt personal. Com prendre vostè?

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario