I per què no un te verd arròs? Atreveix-te a provar alguna cosa nova

Genmaicha o el que és el mateix, el te de l’arròs integral, és una variant de la tradicional te verd japonès i la elaboració, molt simple, que volem compartir avui amb vosaltres al nostre blog

resultado

Aquells que estan prenent després de nosaltres, vostè sap molt bé com que ens agrada provar noves varietats de te per, posteriorment i després d’un llarg procés d’estudi, assaigs i desenvolupaments, oferir-lo amb la màxima qualitat. Però, a més de noves varietats, també ens agrada provar nous sabors i receptes que es fan amb el te. L’altre dia vam trobar el geinmaicha, o el que és el mateix que el te, arròs.

Així, segons la nostra mentalitat, vam començar a provar i… el resultat va ser sorprenent! És no només una recepta molt fàcil de fer, sinó que, a més, el sabor és molt bona, per no parlar de totes les propietats que té aquest tipus de te, ja que a més de mantenir tots aquells que estan associats amb te verd, és a dir, greix ardent, diürètic, anticancerígenes, font de vitamines o calci, entre altres propietats, també porta l’arròs que en aquest cas, actua com un arròs integral i, per tant, és ideal per a perfeccionar el nostre cos en el més natural, saludable i fàcil manera possible.

Es decideix a provar-ho? Aquí està, pas a pas i de forma senzilla, com fer un geinmaicha de te.

1 arròs torrat a bullir

infusión_arroz

Tria la quantitat d’arròs que, més tard, es va utilitzar. En altres paraules, basat en el nombre de persones que vostè va a provar aquesta recepta. De tota manera, un cop rostides, arròs conserva molt bé en una mini-llauna de com que trobareu a la nostra botiga en línia, així que no hi ha cap problema per torrar més quantitat d’arròs que vas a utilitzar i, per tant, per a la propera vegada, ho tenen preparat. Estem segurs que fareu tant com el gust que vas repetir.

IMG_6028

Una punta! Elimina freqüentment l’arròs per tal que no es cremi.

Un cop rostides, deixa refredar i passem al següent pas: la infusió.

2 infusió de te verd i arròs

IMG_6031

En primer lloc, cal posar aigua a bullir a 100 graus. Quan comença a bullir el procés, infondre l’arròs en la mateixa copa. La quantitat adequada és una mesura per a cada copa. Però si encara no sabem quin pas el formigó, una culleradeta és suficient.

IMG_6037

Posteriorment ens hauran d’esperar per nivells d’aigua caiguda a 75, així que anem a utilitzar un termòmetre que es pot trobar en aromes de te. De tota manera, si no tenim termòmetre, en principi, simplement esperar 2 o 3 minuts.

medir_temperatura_té_termómetro

Un cop tinguem la temperatura correcta, afegir a te verd ecològica te olors. En aquells moments no tenim aquest tipus d’instal·lacions en particular, però tenim un altre verd pur com la kukicha, Xina pólvora verd o te matcha, també pot utilitzar-los.

3. deixeu que estands i prova

Un cop hem afegit verd, deixeu reposar durant dos o tres minuts, és a dir, l’època aconsellable en benefici de totes les propietats del te i és amargor no noten cap. Vostè sap que com més temps infusionéis a temperatures més altes, més amargará.

té-retirado

Finalment, només treure la infusió i… . Gaudir!

ESTEM ESPERANT ELS RESULTATS!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario