Gingebre: una font inesgotable de salut i benestar

beneficios_del_jengibre

Hi ha en el món certes plantes, herbes i espècies que formen part de les cases del poble des de temps immemorials. Productes de la natura que han demostrat que, mentre passen els anys, la innovació en medicina és constant i el canvi de costums, segueixen sent positius per a la salut de l’home, sense efectes secundaris i contribuint, al mateix temps, una sensació d’alleujament com pocs productes pot portar: gingebre és un d’ells.

Una planta que, encara que en les últimes dècades s’utilitza molt en medicina natural, com a remei casolà o a més de sucs i àpats, en països orientals, especialment a Xina i Japó, s’ha utilitzat des de temps antics com un de l’estrella de productes de la seva medicina tradicional.

I és que la llista de propietats i, per tant, beneficis de prendre el gingebre és molt llarg, especialment per al cos de la dona. A més, en la gastronomia també són valors el seu sabor únic i inconfusible, que barreja, com fan alguns productes naturals, el dolç sabor d’una banda i picant, de l’altra. Una cosa que enamora i va sorprendre tothom que ho demostra.

Però és que, a més, pren en infusió, gingebre conserva totes les seves propietats, llavors podem assenyalar que, deixant, al mateix temps, un gust agradable i una gran sensació de benestar. Us animem a provar-ho a la nostra botiga en línia i llavors mism @ que ens donen la seva opinió. Per a això només has de fer clic aquí i en un termini màxim de 24/48 hores, pot tenir a casa seva. A més, no contenen theine, pot menjar a qualsevol hora del dia.

Beneficis de gingebre

Com hem dit abans, la llista és interminable, però ens agradaria esmentar alguns dels més importants. Entre els seus efectes es troba de: actuen com expectorant i, antiespasmòdic antiviral, estimulant del sistema circulatori o com antisèptic, entre d’altres.

Tots aquests efectes, gingebre s’ha utilitzat des de temps immemorials i encara es fa amb resultats excel·lents,:

  • Eliminar els marejos i nàusees: especialment per a aquelles persones que estan girar el cap en viatges. Si aquest és el cas, us recomanem que vostè prendre una infusió de gingebre abans d’això i veuràs com fer molt millor viatge, sense haver d’empassar les pastilles que pot haver costat o efectes adversos sobre la salut. A més, en el cas de les dones embarassades, especialment durant els primers mesos, prendre una infusió d’aquesta planta es empenta nàusees avall. En aquest cas, com sempre, us recomanem que consulteu el seu ginecòleg per assegurar que vostè que vostè pot prendre gingebre sense problemes. No ens t’oblidis tampoc de les persones que pateixen nàusees els tractaments de quimioteràpia contra el càncer. Per a aquests casos, també es recomana prendre aquesta planta com una infusió.

  • Antiinflamatori i analgèsic: hauria de patir malalties inflamatòries i doloroses, com poden ser l’artritis o les artrosis, prendre gingebre en infusió que ajudarà a calmar-los mal i tot això sense oblidar que també millora l’estat d’ànim i la salut de les persones amb fatiga crònica.

  • Digestiu: és una planta molt utilitzada per mala digestió, diarrea, gastritis, úlceres o flatulència doloroses, entre d’altre digestiu problemes. A més, també serveix protector natural contra el consum d’alcohol o les drogues.

  • Dolors de gola o veu pèrdua: especialment utilitzat per professionals que tenen que fer ús de la seva veu, com els altaveus de la ràdio o els cantants. A més, en cas de mal de coll, també redueix irritació i, per tant, el dolor.

De la mateixa manera, cal destacar per prevenir malalties cardiovasculars, si els consumim de forma regular, però sense abusar (de 2 a 3 tasses al dia), a més de promoure la circulació i accelerar el metabolisme.

Ara que vostè sap tots els seus beneficis, us convidem a prendre la infusió de gingebre que trobaràs a la nostra botiga. Veureu com es pot veure tot d’una manera més positiva!

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario