Bossetes de te: veure totes les aplicacions que pot donar

En elles trobem el mesurament precís per fer un bon te. Però, a més per consolar-nos i millorar la nostra salut, bossetes de te també té altres usos per a la nostra vida quotidiana que, segurament, no saps. Teniu algunes!

Las bolsitas de té se pueden reutilizar para diferentes usos (Foto: www.cielaria.com)
Bossetes de te es poden reutilitzar per a diferents usos (foto: www.cielaria.com)

Ho he dit moltes vegades i continuarà repetint fins a la sacietat, perquè estem convençuts d’això: el te i les infusions són una font natural de la salut. Si segueix-nos o els consumidors habituals de te o les infusions, això és una cosa que vostè també ho sap i tenir-lo més aviat que demostrat.

Les seves propietats a benefici de la salut són nombroses: són un poderós antioxidant, ajuda a combatre certs tipus de càncer, ells diabetis, millorar el nostre estat d’ànim estat, ens ajuden a centrar-nos, per mantenir la pell jove, a l’atenció per a la salut oral, per reforçar les nostres defenses, etc.

Les maneres de consumir aquesta beguda saludable també són variats: sense fusionar amb aigua o amb llet, fred o calent i adquireixi’l a granel o en bosses de te. Alguns baggies, el que moltes persones desconeixen és que, a més de proporcionar salut i benestar també ens ajuden a altres àrees de la nostra vida quotidiana.

En les següents línies, es mostren alguns dels usos que les poden donar a les bosses de te. Ja no es pot viure sense elles!

Usos de bossetes de te

  • Ràpida curació: els tanins que conté instal·lacions tenen un efecte curatiu natural. Per aconseguir aquest resultat simplement posar humida bosseta de te a la ferida (petit tall o zero) i esperar uns quants minuts per fer el seu efecte.
  • Ulleres anti: sense haver de gastar una fortuna en productes cosmètics, molts d’ells elaborats amb productes químics, quan se l fa prendre la tassa de te elaborat amb una bossa de te, utilitzar per cobrir aquestes imperfeccions. 2×1!
  • Terme les berrugues!: són molt molestes, però eliminar-los naturalment i aconseguir que caiguda pot ser tan simples com aplicar durant mitjans hora-quaranta minuts humida bosseta de te. Si passat aquest temps el sobre de gasificant és arribar a assecar, és obligació repetir el procés.
  • Alleujar les picades de mosquit: simplement aplicar la bosseta de te sobre la picada. Redueix la inflamació i picor. Un bon mètode per a nens: no piquen i sovint a molt divertit!
  • Per estovar la carn: de vegades, la carn és pot quedar dura i que dóna molt la ràbia, per estovar-lo i torna a ser saborós i tendre, infondre una bosseta de te negre (no sabors o espècies) i saltejar la carn amb aquesta beguda es requereix. Llavors i només, si ho desitja, també pot marinar amb salsa de soja, espècies, cebes, etc.
  • Com compost i fertilitzants: bossetes de te infós contingut pot ser millor compost o adob per a les nostres plantes. En el segon cas, acaba de sortir el contingut humit de la bosseta de te, al peu de la planta.
  • De netejar la fusta: sense danyar-lo. És recomanable posar tres bosses de te en un litre d’aigua calenta i quan s’infonen, ja pot netejar.
  • Olles amb menjar encallat: si és incapaç de treure el que és de colpejar quan estaven fent el menjar, deixar parada la nit amb aigua i un sachet de te i l’endemà el malson serà més.
  • Com un ambientador natural: com a les boles de neftalina, però encara una forta olor, si deixes una bosseta de te en la seva armaris o calaixos, pròpia beina alliberarà, poc a poc, seu delicat aroma.

Descomptes en bossetes de te

Si et va agradar d’aquests consells, us agradarà saber molt més que durant tota la tardor, piràmide d’aromes de tes instal·lacions estan en promoció. Aconseguir-los aquí.

També pot crear el seu propi bossetes de te, unidoses de bosses de te que hi trobareu a la nostra secció d’Eines.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario