Granada. Propietats i beneficis

Propiedades y beneficios de la granada. ¿Y si la tomamos a modo de infusión-

Tan bonic, que tan beneficiós per a la salut, la granada és part de la llista de fruites que és recollida durant el mes de novembre (també al setembre i octubre depenent edat) per poder consumir-lo en diferents formats. Normal és de consumir el seu gra d’una manera fresca, però també pot ser en sucs o melmelades naturals i, per descomptat, en tes i infusions, com que es preparen a mà i amb olors de te.

Així que avui podem pagar un petit homenatge a aquesta fruita, tan bella, especialment en l’interior, que com igualment als nens que a adults i que té grans beneficis per a la salut humana, però també que s’utilitza en cosmètica natural a millorar l’aparença de la pell, especialment dels més grassos, com pateixen l’acne o que ja està notant el pas dels anys , per ajudar-los a buscar més bonica i jove.

Propietats i beneficis de la magrana

Van ser els fenicis, segons per assegurar-los historiadors, que està encarregat de cultivate i donar a conèixer el sabor i les propietats de la granada pel món sencer. Seva nombroses propietats i beneficis de salut han fet que ha estat utilitzat en medicina natural durant segles, especialment en la medicina Ayurvèdica, on s’utilitza per a diferents propòsits com problemes gastrointestinals, colesterol o per millorar l’aparença de la pell, entre d’altres usos.

La granada és una fruita molt lleuger (de fet, el 80% del mateix és l’aigua) per què és molt diürètic i ajuda a combatre la retenció de líquids. Per aquesta mateixa raó, també és una fruita que és recomanat com a complement de dietes sanes i equilibrades o per persones que tenen l’obesitat. En aquest sentit, cal també assenyalar que és una de les fruites amb menys contingut de sucre referit.

Seu alt contingut d’ antioxidants (especialment en closca magrana) i polifenols, molt més que la quantitat que pot contenir vi o te verd fa que sigui molt bona per reduir el risc de desenvolupar alguns tipus de càncer, així com renovar les cèl·lules de la pell. En aquest sentit, també és recomanable la granada per evitar l’oxidació d’ells teixida que poden causar Alzheimer de, envelliment prematur o degeneració macular, entre altres malalties.

Antioxidant que també permeten que ens ocupem de nostra salut cardiovascular, reduint el risc d’atacs de cor, així com els nivells de colesterol control mala sang.

D’altra banda, els que contenen vitamina C i, és bo per a la lluita contra les malalties respiratòries, refredats o mal de coll. En aquest sentit, la closca i el blanc de pell d’ells granets de la granada alcaloides de proporcionar i convertit aquesta fruita en el millor complement per eliminar els cucs o els paràsits intestinals.

Granada en el seu te o infusió

També va dir al principi del text, a més de beure fresc, es també pot consumir a te o infusió. Aprofitant les propietats de la fruita, a partir de la closca de granada, en aromes de te han fet seguint tes i infusions, que proporcionen a aquestes begudes un toc entre àcid i dolç que els fa molt especials, a més de saludable.

El tes anteriors són les següents:

  •  Te verda i blanca sorbet de granadina, que així pot consumir freda com calenta i, per tant, és ideal per a tot l’any;
  • Rooibos sahel, que pot ser consumida per tota la família i en qualsevol moment del dia, ja que no conté cafeïna. D’altra banda, fa un munt de vitamines C i D, que afegeix a la vitamina A, antioxidants i polifenols de la magrana, fer aquest Rooibos una beguda ideal per augmentar les nostres defenses.
  • Rooibos Alhambra que, a més, és molt digestiu i porta un munt de fibra al nostre cos.

¿Quieres estar al día de todas las novedades y artículos que publicamos?

Deja un comentario